torstai 29. tammikuuta 2015

Treeni tuottaa tulosta, mutta.. 29.1

Eli sitä saa mitä tilaa. Nyt alkaa toi ratojen selättely onnistua, joskus ekalla joskus pienen treenin jälkeen. Tänään pienen treenin jälkeen survottiin 29 esteen rata läpi 1 riman tiputuksella. Kouluttamassa oli Jouni ja rata mun suunnittelema. Aina saavuttaessaan tietynlaisella treenaamisella jotain menettää myös jotain. Kaiken ylläpitäminen samaan aikaan on niin saakutin haastavaa. Tehdään kyllä nyt rataa joo, mutta koira latoo kaikista jarrutuksista läpi. =( Tää kultasen keskitien löytäminen on vaikiaa. Jahka toi kiituri on kolmosissa, alkaa kisataukomme ja näin noita ratoja ei tarvii toviin tappaa, ainakaan nollarata-treeni mielessä vaan josko vaadittas ne osa-alueet kunnolla ja sit katotaan nollana..

 Este nro 14 suoritettiin suoraan edestä keppien puolelta!

Tänään meno tyssäsi ekaksi esteelle 4 jonka jälkeen jatko matkaansa suoraan takana olevalle esteelle - puolivalssilla ollut mitään tehoa.. Sit vaihettiin neloselle vekki ja avot, johan pelitti, mutta sit teki sellasen lentokeinun että huh huh. Tämän jo näin rataa suunnitellessani sielujen silmin! Keinu kerennyt laskea senttiäkään, kun koira juoksi päähän ja jatkoi lentämällä. =o
Nyt en muista mistä sit jatkettiin tekemistä, mutta seuraavaksi palkkasin koiran A.lla 22.  14-15 välin valssi ei ollut kertakaan nätti - lensi. Jounikin kokeili kohtaa Himolla mun lopetettua... =) Sit 17 pussista ampu aina pitkälle ja 18 suoritus hankaloitu. Puomin veti aina ihan sukkana. On alkanut liuttaa itteään lopussa - saas nähä kauan anturat kestää!? A:lta koira meinas paskan tekemisen vuoksi useasti lähteä suoran putken kauinmaiseen päähän. 24 sylivekkiä kelloteltiin - ekalla en käynyt tarpeeksi syvällä ja käännös huono. Kun menin syvemmälle tekemään, alko kääntymään ja 2 kymppää lähti ajasta pois 3:lla esteellä! 12 saksalaisesta ei hakenu kertaakaan A.ta! Wohoo!
Ja siis loppuun vielä nollayritys, niinkuin yllä jo kerroin, onnistu yhdellä riman pudotuksella (este 16). Mulla vaan ei meinannu taas paikut riittää. Mä en tajuu mistä täää oman jaksamisen romahdus.. Kait tää tästä?!

Video 

Läksylista nyt:

sivuirtoomisen vahvistaminen puomilla (ed. kisat)
kepit avokulma (jo aiemmin ilm. osaamattomuus)
toi jarruttaminen/kokoaminen hyppyyn ja kääntyminen!!
(valssit, ihmisnuoli jne... )
putki / pussijarrut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti