tiistai 20. tammikuuta 2015

Rimojen räiskintää 18.1

Himon kanssa tietääkseni eka kerta kun kisattiin kaksi päivää peräkkäin. Pohdin että miten kiiiturin pää kestää.. En tiiä mistä oli kiinni, mutta ainakin rimoja ropisi kisoissa alas luvattoman paljon!

Eka rata lähti kauheella rähinällä liikkeelle ja jo kolmosen rima vastakäännöksessä alas.. este 4 oli A.n jälkeen rengas jonka veti paskaksi. Sit tuli muurista 6 ohi.. Korjasin ja loppurata meni ihan hyvällä sykkeellä (lue: silkalla apinanraivolla). Tuli Leevi-ajat mieleen.. virhe/hyl ja sit lähettiin.. =) 
Kiirettä piti rataprofiilin takia muutamassa kohden. Kepeille koira paino niin kovaa sisään, että taipui kirjaimellisesti rullalle kakkoskepin ympäri, mutta jatkoi ihmeesti oikein pujottelua. Kontaktit radalla oli todella hyvät! Ei ole videota. =)

Soile kysyi radan jälkeen, että onko mun koiralla mitään itsesuojeluvaistoa? Jaa-a, en ole suuresti moista piirettä havainnut! Mä saatan sen vaikeisiin tilanteisiin ohjaamisellanikin, mutta niin saattaa koirakin itseään tuolla draivilla..  Esteen ohituksella/korjauksella = palataan tovi takasinpäin, etenemä oli silti 4,14 m/s. Tällä säädölläkin aika oli luokan 3 nopein. Tulos siis 15.

Oma pössis ekalle radalle ei ollut ehkä hyvä! Tuntu, että en edes kerennyt tutustua siihen kunnolla..

Toiselle radalle löyty parempi fiilis ja oli kiva jonkun kanssa pohtia ohjausvaihtoehtoja ja käydä keskustelemassa kohdista kesken tutustumisenkin radan reunalla. Että, kiitos vaan Soile avusta ja videoinneista!!

Hypäri meni tyylillä "päätän tehdä jotain ja toteutan ne kanssa!" Tässä tulos: video

Harmi noi muutama rima! Ohjauksien vaikutusta asiaan voi toki jossitella ja kritisoida, mutta pitäshän ne ylhänä pysyä! Radan keskiosaan olen äärimmäisen tyytyväinen! Tulos siis 10 ja aika oli nopein (vaikka lentokaaria riitti)! Ajasta revimme hyvän olon tunnetta!


Vika agirata jatkettiin hyppiksen draivilla. "päätän tehdä jotain ja toteutan ne kanssa!" Hyvä rata!! Video!
Riitti niitä lentokaaria tässäkin, mutta aika jälleen nopein. Harmittavasti siellä vaan tuli muurin palikat alas. =(
Kaitpa niitä tuloksia joskus alkaa ropista - lähellä ollaan! Mutta on mulle huikee koiruli - Himo-menijä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti