maanantai 26. tammikuuta 2015

Tihulaisia radalla? =) 25.1

Porskin kisoissa kera molempien koiruuksien. Aamusta ekana Himo sit Into. Tuomarina Anne Savioja ja KAIKKI päivän radat pohjautui liki samaan esteasetteluun.. =) Ei onneksi mennyt radat päässä sekaisin, mutta askelmerkit sen sijaan meni tai joku kävi sitä putkea rataantutustumisen jälkeen siirtämässä (se todennäköisempi vaihtoehto, eikö? =) ). Mutta siis, Himon ekalla radalla tupsahti keppien jälkeisessä valssissa se kolmanneksi vika este, suora putki, suoraan siihen kulkulinjalle ja päädyin siinä sitten sitä hiukan syleilemään. =) Tästä tuomari ei vielä kättä nostanut vaan siitä, kun koira juoksi putkesta ohi, kun ei se mahtunut mistään sinne sisäänkään menemään! =D Perkule! =D Nollahan se oli siihen asti! Ja sen jälkeenkin loput esteet puhtaasti - tulos siis 5!  Syy putkihalailuun oli se, että jäin kattomaan että eihän tee sisäänmenossa virhettä, kun sinne mentiin niin kovaa ja sit tuli taas jo kiire keppien jälkeiseen valssiin.. Opetus: ton koiran kanssa ei voi uumoilla minkään asian kanssa! Se on tehtävä mitä päättää, eikä meinattava / ihmeteltävä! Epäröintiin ei ole aikaa!

Toka rata vedettiin kyllä sellasella apinanraivolla, että voi kiesus.  Mutta on se vaan mun juttu, sano kuka mitä sano! Ja kyllä toi koirakin sen kestää! Pakko sen on! Oheessa radan video...Kiitos taas Soile! (jostain kumman syystä en kyllä vaan ole suoritukseen kovin tyytyväinen)  kontaktit tehtiin taas huolella (sekä käskytettiin! =D ) ja asentoa korjaillenkin, kun tuli jo ekalla radalla samassa kohden sen vinoon! Tykkää en!! Tulos kuitenkin nolla ja voittosellainen. =o Yhtä vajaa ois nyt kolmosiin nousu.. Tai ois jo kolmosissa jos joku ei halailis putkia radoilla!
Sain myös kommenttia radan jälkeen "että olet ohden kylmähermoinen tyyppi kun käyt vielä tossa vaiheessa kontaktia korjailemassa". No hitto, pakkohan se on! Ne tehdään ja ne tehdään kunnolla /oikein! Ei voi antaa siimaa vääriin asioihin!!Mun takki oli aika tyhjä Himon ratojen jälkeen ja meni vähän hihittelyksi siellä kisapaikalla jo.. =)
Inton kanssa kuitenkin radalle vähän liiankin kovalla pössiksellä - tappis kun ei pääse niin ei pääse. Eka rima jo alas ja kaikkea muutakin säätöä, lopputulema hyl. Tokalle radalla paljon enemmän leikitellen ja löytyi se yhteinen vauhtikin meille. Ihan ok rata, mutta puomin alastulon loikkasi ihan possuna! Siitä 5.
Inton kisat on nyt kyllä tässä - ei vaan oo mitään järkeä kisata sen kanssa. Hieno pieni mies se on ja on opettanut mulle paljon!! En olis tässä ilman sitä!! *kyynel!* Ja tuhat sydäntä!Illalla oli takki kohden tyhjä myös kiiturilla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti