perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuoden ekat treenit! 1-2.1

Vuosi aloitettiin heti treenien merkeissä. =)  Kun flunssa alkaa taittumaan ja saakutti tuolla ulkona voi lenkkeilläkään, kun ei pystyssä pysy!

Torstai 1.1

Päätin haastaa itseäni suunnitelemalla halliin kakki kontaktit sisältävän harjoituksen. Treenikamuiksi saatiin tyystin normista poiketen Minna K & Usva ja Laura kera Kostin&Toukon.
Treenit meni hyvin. Intokin oli mukana pitkästä aikaa ja sen kanssa tein ensin. Treenamattomuus näkyi! Koira väsyi pian ja teki kepeillä sisäänmenovirheitä sekä lopetti kesken. Intoksi todella epänormaalia. =o
Joitakin kohtia sen kanssa tahkoin mm. takaakiertoja ja lopuksi kokeilimme pienen huilin jälkeen rataa nollilla. Rata oli 28 esteinen ja kepit toiseksi viimeinen este 27 ja nepä hän sitten taasen lopetti kesken. Jätti vikan välin pujottelematta. Mur! =)
Oheessa into "nolla"kirmasu - video
On toi vaan niin erilaista.. Oon ilmonnut Inton loppiasen kisoihin, mutta luulenpa että sen kisatukset on kisattu... ellei joku sitten halua sen kanssa alkaa aksailemaan sillon tällön..

Hippiksen treeni vaan solju tai sellanen fiilis mulle jäi! =) Se oli niin pätevä!  Mokat tuli mun tekemisen ontumisesta (luonnollisestikin) kuten mm. A:lle mentäessä rytmitys vähän unohtuili.. Eikä koira ees lennellyt kauheesti!

Perjantai 2.1

Nikkiskän kanssa tänään hallilla...
Radaksi suunniitelin taas kakki kontaktit sisältävän setin! Tuli aika bueno rata - haastetta ja tärkeitä treenattavia asioita.
Tänään homma ei sujunut ihan ongelmitta! Himo teki mm. keppivirheitä sisäänmenossa ja nimenomaan avokulmaan. Sit oli liito-orava asetukset taas löytyneet.

Oheessa Himon treenien kooste kahdelta pv.ltä - video

Tässä lomapäivien ja pyhien ratoksi ollaan puuhasteltu kotonakin pientä:
Hippis the avustajakoira!
Sukan poistaja!
Puhelimen noutaja!
 Tämä nyt silkkaa leikkiä - ei ollenkaan hallussa! =)

Hippiksen kynsi on muuten hyvällä mallilla! Oon kyllä nytkokoajan ulkoillessa sekä aksatessa suojannut  sen siteellä, jotta vaan mitään takapakkia ei tulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti