sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ailahtelevaa 15.1

Oma tekeminen on ärsyttävän ailahtelevaa! Välillä saa hyvän pössiksen päälle ja koiran kanssa sujuu - saa maistia siitä mihin pystyy. Ja toisiaan tekeminen on ihan totaalisen paskaa. Tänään oltiin kuskin osalta enemmän tuolla paska-osatolla! =) Koira oli ihan super! Teki hienoja vaikeita asioita, mutta mulla meni varsinkin noissa tiukkaa kääntämistä vaativissa  kohdissa ihan pööpöilyksi. Sit alkaa kyrsii oma sohlaaminen ja tekemisestä tuu sitten sitäkään vähää mitään! Lopussa taas sitten vedettiin apinanraivolla ni johan alko omakin tekeminen pelittääs ees vähän!

Juha kellotti meillä treenissä keppi-kohtaa.. Törkkäsy / leikkaus vs. kepeille irrotus / päällejuoksu (en nyt tiedä mille esteille saakka), mutta jälkimmäinen oli kuulemma puoli sekuntia nopeempi! Puoli sekuntia!! Se on agilityssä paljon se muutamalla esteellä! Ja joo, arvatkaa vaan kumpi oli mun vaihtoehto! =o

Niin ja tänään oli hiukan uusia tuulia menossamme: sain Himon jopa kahdessa eri kohdassa omalla ennakoinnillani pois suorittettavilta esteiltä.  Tämä on ihan uutta. Mutta toisaalta en pane pahakseni! Ei kantsis nimittäin olettaa vaan ohjata! =) Ja tuli todistettua, että ns. nenän edessä olevilta esteltäkin sen saa pois. =)

Summa summarum: heti kun enemmän kääntämistä vaativa rata mä oon kusessa! Osaamattomuus näkyy molemmissa...alkaa harmittaa jne.. käännöstreeniä vaatis siis... Vaatis vaikka mitä treeniä, mutta ei vaan voi niin paljon treenata! Viimeaikoina muuutenkin tehty liikaa!
Nyt listalla jo: kepit avokulma ja kääntäminen.

Ei niin hyvän treenin video. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti