sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Janakkala 17.1

Kisawiikendin eka päivä. Tuloksilla ei kehumista! Tosin koira kyllä taas keräsi huomiota! Ventovieras ihminen jälleen kisojen jälkeen tullessaan vastaa jäähkälenkillä "On sulla magee koira! Varsinkin kontaktisuoritukset oli veret seisauttavan hienot! Me tullaan sulle kontaktikouluun. " Aah, totta, se on hieno! Mutta niinkuin sanottu - saataspa tää mun tekeminen koiran vaatimalle tasolle! =)

Eka radan alussa oli heti kepit, jonne suoraan ykköseltä 90 avokulmaan. Törkkäsin suoraan kepeillä paikallaan ollen. Toimi! Keppien jälkeen tehtävää persjättöä koira ei sitten kestänytkään, vaan sujahti sieltä ulos suorittamatta vikaa väliä. Mä oon niin luottanut näihin ja nyt kusasi. =( Ei muuta virhettä radalta - hyvää menoa! Mutta tulos hyl, kun en korjannut keppejä.

Toka rata kosahti kaaoksen puolelle esteellä 5, jonne tein sylkkärin ja koira äänty väärään suuntaan. Sain pelsteltua hommaa ihan kauheella räpiköinnillä esteelle 11 saakka. Oikeesti ihan kauheeta pelastelua kokoajan - mikään, oikessti mikään este ei mennyt niin kuin oli ajatellut se ohjata. Sit tuli esteen 12 ohi ennen A:ta ja sujahti suoraan A.lle. Sen tuli läpi ja hokasi itse sen välittömästi. Palasi salamana kontaktiasentoo A.lle. Käskin pois ja sivulle ja sit mentiin hyvin kurinalasiesti pois. Yritti livahtaa estelle matkalla, mutta kerkesin kieltää! Kamala rata!!!

Kolmas rata hypäri, joka meille kyllä saatanan haastava! Kauheesti käännöksiä...
En ala teille selostaa - Anulta pitäs olla videota tulossa jossain vaiheessa.
Mutta tein valintani - päätin että näillä mennään! Mä kerkeen ja mä kännän ja koira kääntyy! Huutoa se oli molemmilta mutta se käänty! =)
Esteellä 13 en sit vaan saanu valssia vietyä loppuun ja se meni puolivalssiksi. Koira vielä oikein putkeen 14 ja sen jälkeiselle hypyllekin jonne menin sitkeesti tekemään säätämisestä huolimatta vastakäännöstä. Tästä piti sitten vielä keretä viereiselle hypylle 16 tekemään päällejuoksu. En kerenny! Koira suoritti esteen kylllä oikein, mutta hyppäsi liki syliin ja jatko matkaa tästä väärälle esteelle suoraan.. Rauhotin sit tilanteen ja sit enään kahden viimeisen esteen (kepit ja hyppy) kautta maaliin. Se oli hyvää menoa se, niin kauan kun sitä kesti...

Hypärivideo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti