torstai 1. tammikuuta 2015

2014 -> 2015Vuosi vaihtui meillä rauhallisissa merkeissä! Leevi oli taasen aika ok lääkittynä ja Hugoa ei lääkitty tänä vuonna ollenkaan! Toki meillä tv pauhas ja sälekaihtimet oli kaikki kiinni. Himo ei reagoi paukkeeseen, mutta toisten koirien haukkumista se kyllä lähtee säestämään!

Äiti piipahti Inton kanssa illalla, kun sanoi sen reagoineen päivällä paukkeeseen. Ei ole siis koskaan aiemmin reagoinut (tämä on työstetty jo pienenä!) ja halusin siis heti käydä työstämään asiaa. Mentiin siinä ysin maissa illalla tohon ulos kattelemaan ja kuuntelemaan. Otin leluksi mukaan fleece remmin, jolla Into ei yllättäen suostunut leikkimään - koira jolle normisti kelpaa kaikki mitä voi repiä. Ja mutsista näki et se oli ihan kakka housussa! Hain sisältä toisen lelun - fleece lelun jossa PALLO ja avot kyllä unohtui koiralta paukkeet ja räiskeet. =D Kauhee rähinäleikki vaikka ihan vieressä jytisi ja taivas säkenöi. Toi mutsi pilaa ton koira kun se ei pysty olla sen johtaja. Mutta no can do! Se asuu siellä ja piste, kun muutakaan ei voida! =)

Vuotta en ala sen kummemmin paketti laittamaan! Paskalta on tuntunut omalta osalta - ei mikään wohoo vuosi. Piristystä tuoneet nuo reissut! Koirat on ihania - tärkeintä maailmassa ja niiden hyvinvointi! Inton osalta on huono omatunto - jäänyt hunningolle.. Hippis on antunut paljon ja sen kanssa aksaaminen on ihanaa! Aksan parissa on ylipäätään ollut ihanaa! Sitä tehdessä unohtuu huolet ja murheet!
7,5 vuotta on vierähtänyt jo lajia harrastaessa... toisaalta vois sanoa että vasta!  Paljon on opittu, MUTTA liian paljon on vielä opittavaa! =DEi kommentteja:

Lähetä kommentti