lauantai 24. tammikuuta 2015

Videoinneista! 24.1

Monesti pitänyt aiheesta kirjoittaa..

Miksi haluan tekemiseni videoitavan?
No, en siksi että saisin niitä täällä "brassailumielessä" teille julkasta, vaan se väline on oikeastaan ollut suurin opettajani tässä matkan varrella. Alkuoppi asioihin on haettu kaiken maailman koutseilta asiassa kuin asiassa ja videoiden avulla pääsen itse analysoimaan kuinka saan oppia vietyä itseeni perille. Se on myöskin hyvin hyvin armoton opettaja muutenkin jo hyvin itsekriittiselle tekijälle. Mutta suosittelen ehdottomasti videoimaan paljon omia tekemisiä ja katsella / oppia niistä syitä ja seurauksia. Ilman videoita en varmaankaan edes muistaisi puoliakaan mitä treeneissämme on tapahtunut.

(ja btw. blogi on itselleni ns. päiväkirja treenaamisesta, koska en enään tätänykyä vihkoon tekemisiämme kirjaa, eli ei pelkästään kanava tuoda juttujani muille julki)

Ennen muinoin en kehdannut julkaista mitään videoita - häpesin niin omaa tekemistäni. Nykyään sentään uskaltaa julkaista jo vaikka harvaan suoritukseen videoillakaan olen tyytyväinen. Mutta niinkuin sanottu, aina ne opettaa ja auttaa minua tulemaan paremmaksi ohjaajaksi sekä ymmärtämään koiraa paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti