tiistai 6. tammikuuta 2015

Ot-turneen päätös 5.1

Piti treeniä 6.1 tiistaina, mutta kun lupasi niin kovaa pakkasta ko. päivälle, raahauduttiin hallille jo ma 5.1. Odotukset eivät olleet korkeella - jotenkin tää extemporee treenaus... loman jälk. eka työpäivä takana jne.. =)

Rata oli taas oma tekemä ja jo paperilla se herätti kutkuttelvia ajatuksia. Rata oli kiva!! Haastava omalla tavallaan ja koiralta tiettyjä teknisiä taitoja vaativa. Treenit meni HYVIN!

Alkuun treenattiin pätkissä ja sit kokeilin  nollilla. Eka nollayritys tössäsi puomin läpituloon. Toka oli muuten mallikas, mutta rynnin koiran sitten vikalla esteellä, kepeillä, väärin sisään. En enään ottanut uusiksi!! =)

Oheessa video treenistä. Ei ihan kaikkia.
Tai oikeestaan siitä taitaa puuttua vaan ekasta keppien poikkarista irtoominen renkaalle. Ja ihan ekalla meni kepeille väärin sisään - kakkoväliin tms. =)

Tietynlaisia ongelmia oli jotka saatiin selätettyä! Mutta eniten yllätyin koiran keppiosaamisesta! Ei latonut kertaakaan takana näkyvään putkeen! Sekä putki-puomi erottelusta jota emme treenanneet tai vahvistaneet millään lailla! Se toimi alusta saakka 100%.sti! Iloinen ja ymmällään!

Jos näin voi sanoa, niin olen rakastunut tuohon koiraan uudelleen! =) Odotan vaan päiviä, kun nuo radat saadaan selätettyä heti kättelyssä - treenamatta niitä alle ensi. Tunne saattaapi olla sanoinkuvaamaton!

Ja selitystä otsikolle. Lomalla piti treeniä - tuli flunssa/ei päästy - loppulomasta sitten kirittiin homma kiinni kuuriluontoisesti ja on tuntunut hyvältä. Suunnittelemiini ratoihin ole äärimmäisen tyytyväinen ja treeneihinkin!! Nyt on ot-hallitreenit kuitenkin hetkeksi taaksejäänyttä elämää, kun nyt tulevana torstaina alkaa taas viikkotreenit jo. La onkin sitten Janita koulutus - vika varmaan pitkään pitkään aikaan ja ma 19.1 osteopaatti. Tästä homma taitaa jatkua sitten aikalailla vain normi viikkotreeneillä.. hallilla tuskin tulee käytyä, jos ja kun viikonloppuisin tulee kisattuakin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti