sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Samalla tyylillä jatketaan! 16.1

Eli ailahdellen!

Tänään Rannikon Timon treeni, jonne ajattelin eilisen jälkeen mennä Inton kanssa (+ se että Himo on tehnyt paljon), mutta Hippiksen kanssa mentiin kuitenkin. Ja kappas - tänään olikin sitten taas hyvä päivä! Huoh!
Ratapiirros saadaan aina ennakkoon, mutta en kerennyt siihen yhtään tutustua. Hallilakin vain aika pienen tovin.. Nykyään ei käydä yhdessä läpi!
Ratkasut löyty kohtuu hyvin. Mutta ei se juurikaan omilla valinnoilla kunnolla pelittänyt. =) Haettiin taas meille sopivia juttuja ja mä tykkäsin.. Treenaaminen tuntui hyvältä! Mä en tiiä onko tää nyt taas tätänykyä toi kotihalli etu ja Himo ei siellä lentele enään niin pahasti.

Himossa näkyi myös toi samainen uusi vaihe kuin eilen. Mä saan sen esteistä ohi! =) Yllättävää! Meitsi ennakoi liikaa! =O Koen tämän vain positiivisena asiana - se on mahdollista ohjauksella saada jostakin pois! Jopa hyvin lähellä olevista esteistä! On mennyt tuo esteiden ottaminen jo ihan oletuksen tasolle! Hyvä treeni, ei voi muuta sanoa! Videota ei valitettavasti ole! Oisin kyl itekin halunnut nähdä noiden monien ohjauksien eroja.


Tää on aina vähän kyseenalaista tää toisten ratapiirrosten julkaseminen, mutta parhaiten ymmärätte mun selitykset kun tuo on nähtävillä.
Alotettiin niin että 4:lle saksalainen ja kierrättäminen 6:lle pidemmän kautta (vas siiveke), valssi 7-8 väliin. Huono! Muutettiin pakkovalssi-jaakotus 4:lle (kerkes hyvin), valssi 5-6 väliin, kutoselle kierrätys oikean siivekkeen kautta ja taas valssi 7-8 väliin - älyttömän hyvä! Tiedostin itekin tutustuessa, että eka vaihtoehto tuo sen että 7-8 välin valssi vaikeutuu, kun koira laskeutuu kutoselta nenu suoraan estettä 12 kohden... 9:lle takaakierto-persjättö ja niiston kautta kepeille.. 8:sta tuli muutaman kerran ohi! Ja kerran tais tulla seiskastakin. =o

12-16 tein niin ekaksi, että juoksin kauheessa sladissa =D 13 ja 14 esteiden kautta tehden 14-15 väliin persjätön ja 16 vippasulla. Onnistu moitteettomasti! Mutta Timo sanoi, että ei olisi ikinä uskonut mun tekevän noin! =) Mutta sanoi myös että ei huono. =) Sit testattiin 13 irrotusta 14:sta ja itse juosten keppien puolelta hallia ohjaamaan este 16. Alkuun ei irronnut 14.sta. Sit jäin varmistelemaan irrotusta ja en todellakaan kerennyt edes putken ulostulon kohdille kun koira oli jo tie missä. Mutta kyllä se toimiaan saatiin, huolellinen rytmitys 12.sta kunnon irrotus 14.sta ja menoksi! =)

Kepit koira pujotteli hienosti loppuun mun jättäytyessä taakse ja vaikka ne oli noin seinässä kiinni! Putkijarrun tartti 20 joka ekalla jäi tekemättä! Sit taas kokeiltiin esteen 23 ohjaaminen kauemman siivekkeen kautta! Huono! Joutu oottaas jopa koira ja vaikee rytmittää! Muutettiin: 21 se niisto, 22-23 väliin valssi, 23 pyörittämällä ja vitsit miten mageesti Himo käänty! Ja sit sama 24:lle eli päällejuoksu. Oli hyvä ottaa loppuun tuollanen vääntökohta! Ja Timo sanoinkin sen olleen treenin tarkoitus... eka luukutellaan mut sit pitäs kuunnellakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti