sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Tuli pipi! =( 28.12

Vau:n kisoissa Lahdessa - päästiin kirmaamaan vaan yksi rata ja siitäkin tietty tuloksena 5. =(
Hippis päätti sitten kirmata keinun taasen niin kovaa, että ei pysähtynyt kuin vasta maahan keinun jälkeen. Siinä sitten seistiinkin tovi! Kellotin videplta että liki 2,5 sek.

Eilen viimeksi käytiin juuri tämän keinu-vaaran takia tekemässä hallilla keinua pikapikaa ja siellä ei ole mitään ongelmaa!!!!!!

Mä huomaan nyt,  että mulle alkaa ajatuksiin hiipiä samoja mörköjä kuin Inton kanssa kisatessa - AINA JOTAIN! - ja tätyy sanoa, että en tykkää! Kyllä se joskus natsaa kunnollakin kohdalleen ja toivottavasti sitten tulevaisuudessa siellä kolmosluokassa... =)

Mahtu tän päivän tohon yhteenkin rataan paljon hyvää!
-Koira jarrutti kolmoselle todella hyvin!
-Kepit veti loistavasti!
-Yhtään rimaa ei tullut alas!
-A.n kontakti!
-Ja miljoonaahan se taas meni! =)
-Kesti mun törttöilyt radalla hyvin!

Ja sitten siihen miksi kisat jäi vain yhteen starttiin - radan jälkeen näin koiran nenässä veripisaran. Aloin kattomaan, että tuleeko sillä verta nenästä. No, sitten sitä verta näkyi jo maassakin. Siinä samassa huomasin, että vasemman etujalan kannuskynsi törrötti poikittain. =( AUTS! Missä tämä radalla sattui? Ei näy edes videolla!

Onneksi koiraa tutkiessani viereen sattui juuri Viitasen Minna, joka katsoi jalkaa ja sanoi, että kynsi pitää poistaa - voitte mennä ell:lle ja rauhottaa tai hän voi nyppää, jos löytyy pihdit. Yrtiit siinä hallissa käsin  - ei irronnut! Auton perästä löyty tongit ja avot, Minna nappasi kynnen irti. Marko oli onneksi mukana ja piteli koiraa sylissä toimenpiteen ajan, mä siirryin syrjään ja pistin sormet korviin etten kuullut koiran kiljuntaan.  Tosin Marko sanoi toimenpiteen jälkeen, että ei se kovasti vikissy!

Kysyin Minnalta mitä teen toisen radan kanssa... Hän sanoi, että eläinlääkärinä kehotan jättämään väliin, mutta jos olisi oma koira ja ei onnu tai vuoda, menisi ehkä radalle. =) Mä pohdin tovin, käytin koiran side jalassa lenkillä - ei ontunut... Mentiin autoon ottamaan sidettä pois... näin, että veri oli tullut pitkälle läpi - päätös oli siinä kohden helppo! Lähdemme kotiin! Mieli helpottu itsellä kummasti, kun päätös oli tehty! =) Olisi ollut todella kivuliasta koiralle jos se olisi uudemman kerran osunut johonkin!

Tuleehan noita kisoja vaikka nyt harmittaakin!

Metsälenkkeihin toi pipi saattanee vaikuttaa.. =(  Onko tämä merkki siitä että remmilenkkejäkin pitäisi harrastaa joskus? =) Eilen aamulla tehtiin pieni kylälenkki pitkään pitkään aikaan! En edes oikeesti muista koska viimeksi ennen tota! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti