keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Toko 4/5

Tänään ohjelmassa kisaomainen treeni, kun meijän ryhmässä ei ollutkaan paikalla kuin Minna ja mä. Minna teki eka omat hommansa ja mä lämppäsin koiraani sen aikaa suoritukseen hallin toisessa päässä. Koira toimi siinä äärettömän hyvin! Remmiseuruuta en oo yhtään treenannut ja se meno oli hyvää nyt! Muutenkin... =) Tunnuttiin valmiilta hommaan! =)


Ihan kirjaimellisesti kisanomaisena tuo ei tietenkään mennyt, kun liikkeiden välissä keskusteltiin ja mä kyselin toimintatapoja jne., mutta kaikki liikkeet käytiin läpi ja vissiinkin kisajäärkässä.

Alotettiin remmiseuruulla ja voi että olihan paskaa menoa! Koira ei keskittynyt lainkaan - ei osaa! Oli ihan kuutamolla.. Tosin Nilla sanoi, että ei se nyt niin kauheeta ollut! Oli se! =) Pää pyöri kun hedelmäpelin rullat konsanaan! =D
Johtopätös: koira ei kestä suorittamista häiriökäkytyksen alla! "sekoaa" oikeasti siitä kun joku kulkee mukana ja käsyttää. Treeniin siis!

Seuruu ilman remmiä. Tämä oli himpun parempaa, mutta taisin antaa koiralle palautettakin jossain vaiheessa... =) fokusoi maahan jätettyyn remmiin - palkkaa...

Liikkeestä maahanmeno oli ihan hyvä!

Luoksetulo periaatteessa ihan fine, mutta musta hidas. tekee normisti hyvinkin sähäköitä sivulletuloja, mutta nyt tuo palkattomuus taisi pistää pienen tytön päätä pyörälle. Hiukan epävarmuutta havaittavissa mitä häneltä halutaan..

Liikkeestä seis oli niinikään myös ihan hyvä!

Hyppyssä reagoi taas "valmis?"-hommiin, mutta itse suoritus oli hyvä.

Ei kestä kysymystä "onko ohjaaja valmis?" saatikka vastausta "valmis". Mun äytyy opetella nyökkäämään...

Note to self: älä jätä remmiä mihinkään lojumaan - laita kaulalle!

Video treenistä. Älkää kauhistuko ja naurako! =) Mulle tää ei oo niin vakava laji! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti