sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Janakkala 14.12

Minna Räsänen tuomarina ja radat sen mukaiset! Haastavat...

Ekalla radalla koira rysäytti suoraan ekan riman päälle niin että tais siivekekin kaatua. Syy? Ei ole videota. Kyseessä oli hypäri ja vauhdikas sellainen! Ja virheitä riitti - tosin mulle pahat paikat selvitettin hyvin. Toi eka rima tuli alas, kepeille sisäänmeno virhe jopa x 2 ja sit rengas paskax.

Oheesa rata:

 

Tokalla radalla meno oli ihan ok:ta, tosin oma ohjaus joten kyyryistä ja paskaa... Kauheita kaarroksia jne.. =( A.lle saakka tehtii nollaa - jossa sitte näköjään koin tarpeelliseksi törkätä koiraa "takaakiertoon" ja koirapa luki sen aikamoiseksi irrotukseksi eteen ja niinpä sitten hyllytettiin 3 vikalla esteellä.  =) Mitäpä sitä mitään ilmaiseksi saamaan! Ohjaa saatana! =D Video (kamala)

Vika rata oli kaoottinen! Meijän eka sellainen... Alun kakkosen käännös ihan veetuix samoin kolmosen lato hevon pyllyyn... Sit 5 putken jälkeen ajautu kauheen ulos ja sitä myöden 6 ohi ja mä vaan joksen hullun lailla kattomatta koiraa, kun oli kiire valssiin 7-8 väliin. KOira veti 7 väärältä puolelta kaataen siivekkeet ja tulle mun kintuille - minä siellä vaan kiljun! Voi nolous!
Siinä hetki koottiin itteämme sekä  rauhotuttiin  ja kirmastiin loppurata onnistuneesti maaliin...

Piirrros:Sellaset kisatukset tällä kertaa. =) Uutta suoleen vain miten se meni... =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti