tiistai 31. toukokuuta 2011

Hugo sporttiksen treeneissä 31.5

Hugo pääsi sporttikselle pyrähtelemään kun toiset pojat tartti lepoa. Harjoituksena helpon oloinen rata (olihan sielläkin sitten killerinsä kumminkin) jota siis tarkoitus treenata ratana. Nollaratana! Hugon kanssa tähän ei ihan ekalla yrittämänllä kyetty, eikä tokallakaan eikä kolmannellakaan... =) Loppujen lopuksi päästiin esteelle 21 saakka nollilla, mutta siinä tuli sitten kielto..Leevi ja Into olisi tuolla ohjauksella hypyn ottaneet, mutta Hugo on niin kädessä kiinni, että lähti vaan mun mukaan. No, korjasin sit loppusuora vielä... rata 24 esteinen.
Kämmi tuli alkuun kokoajan esteelle 5 kun oli takaakierto johon perään olis paras ollu persjättö, mutta sillä Hugo ei estettä ottanut. Takaakierto+valssissakin piti saatanasti varmistella että hypyn ottaa eikä juokse vaan takaa ohi kiertäen.
Sit Hugo varasteli A.ltä se katko meijän homma. Kepielle meni hyvin vaikka oli putki aivan lähellä tyrkyllä. Tämä on ihme!
Omaa sennetta treeniin pitiä hakea kauan. Se tuli vasta sitten kun meni hermo itteen, kun kokoajan kämmättiin ja rata oli oikeesti kyllä helppo! =)
Oli iloinen setti molemmilla, Hugolla ja mulla. Koira jakso älyttömän hyvin toistoja vaikka ei treenaa nykyään säännöllisesti ollenkaan! Niinu sano vauhdin olevan hyvä ja ihmetteli miksi ei kisata. No ne on ne kept ja se keinu syy, sekä Hugo keskittymiskkyky, se jaksaa ehkä yhden radan verran tehdä mun kanssa yhteistyötä. =) Kivat treenit. Mä tykkään kun joutuu juoksemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti