lauantai 4. kesäkuuta 2011

Leevi 7 vee ja kisat Ojangossa 3.6


Leeville tuli sitten mittariin tänään 7 vuotta!Huh huh, se on jo noin "vanha" ja alkaa itseasiassa olla nyt hyvällä mallilla aksaa aatellen. Vaikkakaan tämän päivän kisameno ei sellaisesta paljon viitteitä anna. =) Eka rata alko hyvin. Sit ite sössin välistävedon =O! Otti toka osan takaa, kun kyyristelin ja pakitin. Täytyy muistaa että noissa tarvii ennakoida aivan sikana Leevillä... Tuomarina oli Mia Laamanen ja keppielämä sen mukainen. Päätin tehdä tappoleikkauksen kepeille ja ihme kyllä onnistu. Pikkusen koira mennessään pompahteli että mitä hittoa sä nyt ryykäät tänne, mutta oikein sisään ja tästä ei olisi virhettä tullut! Jes! =) Sit keinu...plaah! Se on ollu ihna hanurista sen suorittaminen jo pidempään. Nyt tuli nippa nappa kontaktipinnan yläpuolelle, pysähty ja loikkasi sivuun. Sviddu! Palautin ja parempi, sit tuli vihellys pihalle.

Toka radan alku oli meile "pelottava". Putki niiiiin tyrkyllä kakksoen takana että! Mutta ei mitään ongelmaa. (mä oon muuten viimeaikoina unohtanut periaatteessa ansat radalla ja luottanut siihen, että koira tulee ohjauksiin vaikka se olisi mikä, toki katon mitä miltäkin esteeltä näkee ja sit vaikka vekillä korjataan linjaa että näkyvyys / meno oikiseen suuntaan saadaan)
Ihmisnuoli kakkoselle ja sillä sipuli. Sit nyt luotin koiraan liikaa mentäessä hypyltä 6 putkeen 7, olis tarvinnut puolivalssia, mutta kun kävin kattomassa mitä näkee 6:lta ja ei kyllä väärä pää putkesta näkynyt, mutta sinne tuo määrätietoisesti kurvasi ja kirjaimellisesti kurvasi. Sit sen jälkeen levis koko homma. Mistään ei tullu mitään! Koira paino tuhatta ja sataa ja oli äärettömän iloisen sekä villinkin oloinen mennessään ja haki kaikkia esteitä, todellakin! =) Kepeille vienti oli haastava tälläkin radalla, mutta kun oli hylly jo alla muutin alkuperäisen suunnitelman haastavammaksi ja kosahti. Haki 1 hyppyn ja täysillä! Hetki kepeillä surrattiin..haettiin mm. oikeaa ekaa väliäkin. Päätin kuitenkin tästäkin huolimatta yrittää pyristellä loppuun, mutta keinulla luovutin ja koira sen jälkee sylikyydeill'ä maaliin. Leevi teki meinaan LENTOKEINUN! WHAAT! Ei ole koskaan ennen sellaista tehnyt. Se varoo keinua, ei missään tapauksessa ikinä ole juossut sitä täysiä ja että voisi käydä noin! Toi koira paino tota rataa jossain ihan omassa hurmiossaan! Se kyl menikin kovaa! Ojangossa kun niitä esteitä on joka nurkassa niin otin sit vielä yhtä keinua muutaman kerran ja ainakaan mitään kammoa ei tullut!

Marko oli mukana ja radan jälkeen istuttiin hetki siinä penkillä porukassa, niin Leevi jatkoi villeilyään. =) Hyppi Markon olkapäätä vasten ja kaivo hullun lailla...häntä heilu ja se oli tois veikeen oloinen vielä siinäkin. Hassu mies! Pääasia että sillä oli synttäripäivä kivaa! Ei tätä aksaa niin vakavasti pidä ottaakaan! Välillä onnistutaan ja välillä ei. Taas tiietään mitä treenataan - keinua, kontakteja, kepeillä avoikulmaa ja välistävetoa. Nää tuntuu olevan ikuisesti listalla. Sit toi ansojen ottamatta jättäminen olis kans listalla sekä vetoihin tulo ylipäätään..poispäinkäännös, sylkkäri jne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti