perjantai 24. kesäkuuta 2011

Epäonnistuneet epistelyt 22.6Seuran omat epikset siis ja Inton kanssa oli tarkoitus vetää samalla periaattella kuin viimeksi -> yksi startti -meni syteen tai saveen. Ja vithuralleenhan se meni. Tai no koira veti ekan rundin keppejä lukuunottamatta hyvin! Jostain kumman syystä ei ottanut kakkosta jolle siis tein pakkovalssin...tuli hyvin merkkaukseen ja kattoo hyppyä kun käännyn ohjaukseen, mutta suhauttaa kuitenkin ohi. =O Ohjaus näyttää videolta ihan ok:lta, mutta Into ei vaan hyppyä ota. Ohi tultuaan kattoo vahvasti mun kättä.... Sama toistu välistävedossa kohdassa 13-14, mutta tässä olin liian kaukana hypystä 14. Tollaset mokat syö naista! Kepeille Into oikein sisään ja sit 4 tai 5 välissä rytmirikko. Tätä on nyt ollu ilmassa, menee niin vauhdilla sisään, että ei pysy rytmissä, törmäilee pahasti ekaan keppiinkin. Keinu oli hyvä, jota edeltävälle hypylle vekkasin! Keinun jälkeiselle hypylle niistopersjättö jossa koira muuteen kääntyy ihna sairaan hyvin. Intolle ei ihna selvää pässinlihaa noi kääntymiset. Mun vaan täytyy lähteä niistoissa sairaan ajoissa alta pois ja luottaa koiraan! Putken 8 jälkeinen niisto huono, oon vielä "niistämässä" kun koira on jo ilmassa -> pitkäksihän sen on silloin pakko vetää. Pöytä ihan ok, aika hitaasti vaan kävi sille päästyään maahaan. Kontaktit hyvät! Ja keppien jälkeiselle hypylle tein leikkauksen ja käänty hyvin!

Toka rundi olis oikeesti pitäny jättää tekemättä!!! Niin ja lahdöissä ei muuten meinaa nykyää pysyä..hiipii jne...
Kakkosen pakkovalssi ok ja olin itse extratarkka -painoin oikein hypylle ->vähän huono hyppy Intolla. Puomille ihan sairaalla vauhdilla ja tuli aika nopia vapautus sieltä. taas vekkasin hypylle 5 mutta jannu lähti tykittämään hulluna kepeille. Ei kuitenkaan kerennyt ihan sisään asti kunnes reagoi mun sairaaseen huutoon. Siitä keinulle huonossa kulmassa ja hyppäsi puolessa välissä pois. Totakin on ollut ilmassa... uudestaan ja "mene mene"-käskyllä sekä kunnon käsituella nyt hyvin! Valssi keinun jälkeen ja taas onnistunut ohjaus 7:lle ->niisto -käänty hyvin! Taaskaan en kerennyt ohjaamaan kunnolla 9 -> niisto. Siihen ois pitäny tehdä jotain muuta! Viskyleikkaus? Sylivekki? Backlap? Ei ehkä sitä kuitenkaan! =)Välistävedossa meinas kiletää hypyn 13 käännyin ajoissa mutta liekkö ohjaus tippunut. Videolta ei näy kun A on edessä! =( Sit tulikin 14 rima alas. Nytä vi pöydälle vielä hitaammin maate, jouduin toistamaan käskyn "pöytä". Taas ihan sairasta kyytiä kepeille ja oikein sisään, mutta heti alussa rytmirikko. Eikun taas edellisen hypyn kautta korjaus..tämäkin rata hyl! Nyt taas tokalla pujottelu oikein ja nyt valssi kepakkojen jälkeen. Edellisellä kerralla heitin heti maaliintulossa Intolle pallon ja se näky nyt sitten vikan hypyn suorituksessa. Katto suoraan mua, et lentääkö pallo ja vika rima alas... =(

Minnan Eikan kanssa vedin radan kanssa ennen näitä Inton suorituksia, kun agirodussa olis tarkotus kisata sen kanssa. Nolla tehtiin, tosin yliaikasellainen kun Matti (tuomari) ei ollut muistanut ottaa ihanneajassa pöytää huomioon. =D Eikka voitti radan kuitenkin. Vähän tahmean oloinen oli Eikka ja kontaktit on hitaat... Hyvin tuli ohjauksiin ja mun käskyihin, mutta huomasin itsestäni radan jälkeen, että olin sellaisella ylikivaa ja ylipositiivisella käskytyksellä liikeellä. Mulle oudolla lirkuttelumeiningillä. =)

Omien mokien takia oi pakko rikkoa peratteitani ja mennä rata uusiksi. Ei ois kannattanut -> meni vielä paskemmin. No onneksi noi omat mokat sain korjattua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti