keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kenttätreenit 11.5

Leevi tänään treenivuorossa ja kuumuus verotti heti koirasta mehut. Ihan paska setti. Hermo meni (nyt morkkis kun tuli Leeville huudettua! =)). Meillä treeniaika on silleen että saan suoraan töistä survoa treenaamaan. Himaan, koira autoon ja kentälle...Koirien ulkoilutus siellä, radan kasaus ja treenaamaan...
Rata oli täysin suoritettavissa nollilla, ainut paha meille oli kepeille meno ja siksi rata olikin treenissä. Liki suorasta putkesta vauhdilla 90 avokulmaan ja puomi siinä matkalla tyrkyllä ja lähellä. Kerran tais puomi vetää ja sit vetikin jo kakkosväli kepeistä, vaikka olin ns. sisäänmenon alapuolella ja kepeillä menin siis itse sitten vasemmalle puolelle. Leevi hyyty aika pian tänään, kun oli niin sairaan kuuma. Kaitpa me saatiin jotain kohellettua. Puomin kontakti jees kepit lejeiröiden..

Into kepitteli myös ja ihan ok loppujen lopuksi vaikka alussa tyrkytti kovin avon sijaan umpikulmaa. =o Ihan tosissaan teki, joo joo näin nää kuuluu tehdä. Pakko oli kerran ottaa kepit suorasta linjasta ja sit rupes pelittää toi 90 avokin. Siirtymistäni keppien vasemmalle puolelle ei tainnu heti kestää. Pujottelee kyllä nykyään jees kunhan oon hiljaa sen pujotellessa. Puomin otin kanssa leijeröiden ja jannu tuli kaksikin kertaa sen tyystin läpi. Ei ole ikinä aiemmin tehnyt. =o =D Sikailulta ei vaikuttanut. Laitan väsymyksen / lämmön piikkiin...Tehtiin kyllä onnistuneestikin tietty noiden jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti