torstai 5. toukokuuta 2011

Sporttiskeikka 4.5

Inton kanssa sporttiksen treenilöissä...
Kääntymisonkhelmia ja vauhtia oli, onneksi ei vaarallisia tilanteita kuitenkaan. =)
Vastakäännöstä tartti radalla, kun puolivalssiin ei poitsu lähteny takaakierrosta. Flippi ois tietty ollu toinen vaihtis ehkä, mutta eipä tullu siellä edes pieneen mieleen....Vastakäännöstä ei olla koskaan tehty ennen tätä, jotenka palkan avulla jouduttiin tietty vahvistamaan. Ite mä en taaskaan ollut satkulla kartalla treenissä. Minnan mielestä ei kuitenkaan nkynyt ulospäin, mutta kun itse sen tietää... Mä en tajua, joko se on se et töiden jälkeen tonne suoraan menee tai sit se kun porukkaan on paljon ja pöpistään, mutta mä en koskaan ole tuolla sporttiksella parhaimmillani!
A:n kontaktit oli Intolla taas jees! MUTTA, se tulee asentoon liian korkeelta ja sillai pöllösti selkä notkolla siihen mätkähtäen, että takajalatkin kimpoo A.sta irti. Hirvee rasite fysiikalle -> tolle on tehtävä jotain!
Kepit taas ailahtelevat, ohjurit lopussa. Tänään ei kestänyt vedättämistä.

Sitten Niinu sanoi, että muista: "älä muokkaa omaa toimintaa koiran mukaan vaan opeta vaikka sitten apuvälineitä käyttämällä koiraa toimimaan niinkuin siinä tilanteessa oikeasti / tulevaisuudessa tahtoisit sen toimivan!"

Tämä tuli siis esiin siinä kun kepeillä Niinu näki minun selkeesti "jännittyvän" ja mm. käskytyksen olevan erilaista kuin Leevillä. Hiukan epävarmaa.

Niistoissa hosuin taas tänään kun siitä oli kiire jatkoon, jossa olin silti ihan sairaasti myöhässä kaikissa ohjauksissa..valsseja 2 kpl:tta perätysten jotka oli nyt aivan paskoja! Saatiin jollain lailla kuntoon kumminkin toikin pätkä.
Niin ja alussa jätin koiran ihan turhaan hirveen varmistelevaan asentoon joka taas aiheutti kakkoselle sen, että siitä kääntyminen kolmoselle vaikeutui. Into kesti hyvin alun sivuirti olemisen ja sille näytti olevan päiväselvää, että se hyppy otetaan. WAU!
Ennen puomia olevaa persjättöäkin piti TAAS hinkata kuntoon. Mä alotan ne saatana AINA liian myöhään! =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti