sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tupla joo, mutta... 29.5

Vau:n kisat Nastolassa ja Leeville tuplanolla sijoilla 2. ja 5. Serti meni siinä kun oli pienet luokat ja Wessmanin Sami meni Evellä vikana suorittavana koirakkona meistä ohitse.
Leevin käytös kisapaikalla lupaili tavallaan hyvää kun repi remmiä jne, tosin sanoin Markolle, että tää voi myös tehdä senkin et kulje mihkään radoilla.
Ekan radan alussa olikin ihan hömppä, teki samat kuin Kirkkiksellä niinikään Esan tuomaroimilla radoilla. Kakkonen takaakierto ja ei tullu yli hyppyä. Pakkovalssia en uskaltanut tehdä Hyvinkäällä tekemän tempauksen takia. Mutta eipä sit tullu tollakaan. =) Annoin suullista palautetta koiralle heti, että "nyt hei, haloo" -> mene hop, ihan tiukalla äänensävyllä! Ja loppurata sit vallan vauhdikasta menoa. =O Että sillee taas... =(
Toka rata oli kaiken kaikkiaan Leeviltä hyvää menoa! Nyt taas kulki. Keinun kontakti oli kyllä siinä ja siinä, ois voinu virheen vittumaisempi tuomari antaa. Mutta nyt Esa ei antanut... Tällä radalla sijoitus siis 2. ja johdettiin vikaan koirakkoon asti.

Kolmas rata alkoi jo niin, että tiesin Leevin hyytyvän. Tiukkoja käänöksiä heti kakkosella ja kolmosella. Sit lähti mopedi rullaamaan hiukan paremmin, mutta jouduin huutelemaan siellä täällä että "mene..mene nyt vaan" Pituudelta tuli pitkä tie yhteen takaakiertoon, kun siellä takana oli kepakot tyrkyllä, mutta tuskin oltaisiin paljon paremmalla ajalla olleet ilman totakaan.
Tuplanolla joo taas, mutta ei hyvillä fiiliksillä!
Esa tosin sanoi palkintojen jaossa, että "ei huono ollenkaan".

Esalla oli iskenyt myös laiskuus ratoja tehdessä. Oli vastaavanlainen kohta kuin Kirkkiksen kisoissa sekä agiratojen loput ihan samalla lailla 4 viimestä estettä kuin Orimattilan 5.5 kisoissa. Keskimmäisellä radalla taas oli alussa sellanen ratkasu mitä en oo aiemmin nähnyt.

Se on kyllä pakkoa sanoa, että olen ollut viimeaikoina ihan tyytyväinen omaan ohjaukseeni, liikkumiseeni sekä ratkaisuihini radoilla ja tämä on minulta itseltäni itselleni jo paljon sanottu! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti