tiistai 17. toukokuuta 2011

Hyvän mielen treenit 17.5

Sporttistiistai ja tällä kertaa Niinun tilalla opettamassa Anu Rajaheimo, joka siis kisaa itse minikoirilla...shelteillä.
Harjoituksena 17 esteinen rata joka koostui Marjo Heinon, Anne Huittisen sekä Henri Luomalan radoista.
Rataa en kokenut haastavaksi. Alla mun piirros harjoituksesta...Toki pään vaivaa minulle tuotti mm. okserille vienti, että se olisi "turvallinen".
Ja meille haastava paikka olisi myös A.lta hypylle 10 meno.
Ekalla kerralla vekkaisn liikaa okserille joka aiheutti pikku kiiruun 4 ohjaukseen. 2 ohjasin siis takaakiertona. Tokalla kerralla parempi kun vekkasin vähemmän ja Leevi hyppäsi okserin ihan nätisti viistostikin siihen tultaessa. Putken 7 jälkeen persjättö. A.n kontaktin roiskasi kun otin paljon sivuetäisyyttä 10 takia. Hinkattiin sit kontaktisuoritusta paremmaksi. Näkee paskiainen koska nami siellä on ja koska ei, meinaan Anu laittoi sen sinne ns aina salaa. =) Sano, että oikeen näki kuinka se jo harjalta katto et jahans sillä on.. 12 vekkasin vähän ja 13 leikkaus. 15 pyörittämällä joka oli vahinko multa ja Leevi veti sen hyvin. Sama hyppy vielä backlapillä ja se oli paras! Haki sairaan hyvin hypyn 16 sen jälkeen. Way to Go Leevi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti