sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vapunpäivän treenailut 1.5

Aamutuimaan painuttiin Minnan kanssa kentälle treenaamaan, harjoituksena yksi keskiviikon radoista jolloin ei olla oltu sporttiksella sitä treenaamassa.
Rata oli 30 esteinen ja treenattiin sitä aluksi pätkissä. Leevi alotti taas ihme moodilla. Jouduin rähähtämään sille! Sit paransi tekemistään, kummasti tiesi sen jälkeen mikä on pakkovalssi..ja pakkovalssin merkkaus.
Ihme mokia tuli molemmilla, itellä sekä koiralla tossa pätkissä tehdessä. Rytmitys hukassa..koira ei irronnutkaan niinkuin yleensä...kepakoilla haahuili...jne
Kaikki kohdat kuitenkin höylättiin kuntoon ja sit poika autoon siksi aikaa kun Into kepittelisi.

Into tuntu tosi räyhältä alussa ja sillon sen kanssa on ainakin turhaa mennä suoraan kepeille. Siispä tehtiin pätkiä radasta, koira toimi hyvin ohjauksellisesti, mutta kääntyminen oli ihan silkkaa paskaa! Ei kääntyny ollenkaan ja ihme hyppyjä muutenkin.
Onneksi on kohta se Vapun hyppykurssi!!
Sit kepeille, vauhdikkaita sisäänmenoja, umpikulmassa ei vaan meinannu taipua millään ekaväliin vaan meni kakkoseen. Minna palkkasi Intoa aina oikeasta suorituksesta, mutta siltikin kun palkka tulee hiukan myöhässä tässäkin tapauksessa, kattoo tosi vahvasti mua keppien lopussa. Tästä on päästävä eroon. Tänään ei muuten ollu mitään apuja kepeillä. Tuli huteja lopussakin, eli jättää vikavälin pujottelematta. Ei onneksi monesti tänään, pari kolme kertaa. Katse ei fokusoitunut lopussa yhtään paremmin eteenpäin vaikka palkka oli valmiina maassa. Ampui siihen kiinni vasta kunnolla kun kiljasin "jes", mikä meillä on vapautuskäsky..saa ampua leluun.
Tätä keppitreeniä täytyy jatkaa...

Leevi pääsi vielä uudestaan hommiin ton jälkeen ja nyt oli tarkotuksena yrittää tehdä rata nollilla, koska oli kyllä suoritettavissa. Lähti tosi hyvällä draivilla hommiin, sopi selkeesti toi, että otti Inton treenistä kiekkaa.
Rata suju hyvin esteelle 22 saakka -> kepit. Tämän jälkeen esteelle 23 tuli ensimmäinen ohjauksellinen muutos. Jatkettiin kumminkin onnistuneesti vielä esteelle 26 jonka jälkeen Leevi karkas väärälle esteelle -tein persjätön valssin sijaan ja eihän se mitään koiraa käännä. Mulla alko tossu painamaan jo esteen 19 kohdilla, olinhan jo treenannut ihan kiitettävästi Leevin kanssa ennen tätä ja Inton sekä hiukan Eikankin kanssa. Radassa sai juosta ihan kivasti. Tätä täytyy treenata ja kehittää, että jaksaa rutistaa itsestään irti enemmän loppuun saakka ja enemmän kuin 20 estettä. =D Ja joskus kokeilta kuinka jaksaa, kun alla ei ole treeniä vaan lähtee suoraan ottamaan rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti