lauantai 30. huhtikuuta 2011

Wappuepistelyä orimattilassa 30.4

Into ja Hugo siis pääsi epistelemään tänään. Molemmat osallistuivat kahteen mölliluokkaan, hyppyrataan ja agirataan.
Hugokin huolittiin mölleihin vaikka on kisannutkin joskus ja kolmosissa...mutta ihan möllitasoinenhan se on. =D Sen osoitti agiratakin.
Intolle nämä olivat ekat epikset. Ja mua pirulauta jännitti ihan tosissaan kun oottelin Hugon kanssa vuoroani radalla, se lähti aina ennen Intoa. =)

Hugo veti ekan radan (hyppäri) tosi hyvin ja vauhdilla. Sillä tuli hiukan pitkää kaarta, mutta korjasi kyllä kaiken hurjalla etenemisellä. =)
Papparainen päihitti toverinsa reilulla sekunnilla. Hugo oli siis kisan ykkönen ja Into kakkonen.

Agiradan lähdössä Hugo varasti ja sit sillä karkas mopedi ihan käsistä. =) Alko haukkumaan ja muutenkin vaan juoksi minne lystäsi. =) Ei menny puomille ku vasta kolmannella yrittämällä ja pussiinkin vasta tokalla. Rataa ei päästy ollenkaan loppuun oikisessa estejärjestyksessä. =)

Into puolestaan jatko hyvää työskentelyä agiradallakin. Tosin siellä ei siis ollut keppejä, ei keinua eikä rengasta, vain puomi.. Pussi oli ja sen herra veti ihan sairaalla vauhdilla! Hypyille ponnisti tällä radalla AIVAN LIIAN KAUKAA! Syy??? Puomin kontakti jees. Lähdössä paikalleen laitossa hiukan poissaoleva molemmilla radoilla...hajut... Mutta hyvin mukana radalla! Yhen käännöksen työsti tosi hyvin! Hidasti hienosti ennen hyppyä puomin jälkeen, jotta sai pienen hypyn. Wau! Olikohan vahinko?! =)

Halli oli vaan aika pieni ja radat suunniteltu, varsinkin agi, liian moniesteisiksi. Vetivätten mulle varmaan hernarit nenään kun pyysin juuri puomin jälkeistä hyppyä siirtämään lyhyen estevälin vuoksi, oli just 3,5m. Mutta Into voitti tämän radan.
Parastaan vauhdillisesti ei antanut, mutta täytyy muistaa, että eka tälläinen tapahtuma..kisa...että varmasti paranee jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti