maanantai 25. huhtikuuta 2011

Intolle ratatreeniä 24.4

Kenttäkausi korkattu ja Inton ratatreenillä. Poimin Possulandian sivuilta Annelta kaksi samaan pohjaan tehtyä ykkösluokan rataa (huom! ei todellakaan alla olevien ratapiirroksien mukaan kasattuja, koska olin piirtänyt näytöltä ne läpi paperille) =) ja ihan pienillä muokkauksilla vedettiin ne. Molemmat versiot kutistin 16 esteeseen mm. siksi kun puomia ei vielä kentällä ollut. Sekä ekaan rataan tehtiin kunnon loppusuora.

Meinasin alottaa homman niin, että palkka odottais radan lopussa valmiina, mutta se oli Intolle liikaa ja oli pakko hakea se pois. Keskittyminen oli 0 ja hinku palkalle aivan mahdoton.

No, sit päästiin kunnolla hommiin kun palkka oli taskussa. =)
Ekan radan vedin kaksi kertaa läpi kaksilla eri ohjausvahtiksilla.
Eka rundi nollilla läpi (kepeissä lopussa verkot). Radassa tuli mm.alussa 2:lle vekkiä, kepeille suoraan sisään putkesta, joitten jälkeen muuri minkä taa valssi. Siitä hypyn kautta vielä putkeen..pituus..A...putkeen..keinu joka oli muutes loistava! Sit vielä kolme hyppyä loppuun.

Toka rundi niin, että kakkoselle ihmisnuoli-persjättö, toimi sairaan hyvin! Tosin kolmosen rima tuli alas, syytä en osaa sanoa. Ei löydy selitystä videoltakaan. Keppien jälkeen persjättö ja muurin jälkeiselle hypylle viskyleikkaus.
Keinu jälleen loistava ja vikan esteen rima alas kun heitin koiralle lelun juuri kun se alkoi ponnistamaan.

Toka radan eka rundi alkoi ihan jees -ennakoiva valssi kakkoselle, mutta kepeille meno (este 4) oli liikaa Intolle tänään. 90 umpikulma meillä ja lyhyt väli...Liian monta kertaa yritin ja loppujen lopuksi laitoin verkon, jotta ainoa mahd. oli tehdä oikein. Sit rupes pelittämään! Leikkaukset ei ole Intolla hyviä, muurille tuli nyt sellainen. Nyt veti myös kerran lentokeinun. =O Pakko oli tästä palata alkuun... Saatiin tämäkin rata nollilla läpi. Mutta kepeillä siis apuvälineitä. Kyllä se tästä lähtee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti