lauantai 23. huhtikuuta 2011

Voi tätä meijän kisamista 22.4

Leevin kanssa Hyvinkäällä ATD:n kisoissa, joissa 3 starttia. Kaikki agiratoja ja ekat kaksi tuomaroi Johanna Nyberg. Oli aika kieputusta ja tiukat ajat, vikan tuomaroi Henri Luomala. Vika rata oli selkeesti jouhevin.
Lähin taas luottavaisin mielin tekemään hommia koiran kanssa ja kuinkas kävikään....

Matka tyssäs ekan radan 2 esteelle jossa hyl, kun koira ei lähtenyt pakkovalssin merkkaukseen ollenkaan. Tuli ykköseltä hompotihompi laukkaa suoraan sen esteen mun seläntakaa jossa oli merkkaamassa. Einolan Marjo sano mulle rataantutustumisessa, että maksikoirat hyllytti paljon siinä just, kun ohjaajat teki pakkovalssia. Mä päätin, että teen silti vaikka oli pitkä välimatka ja että luotan koiraani ja sen on tultava niinkuin treeneissäkin aina tulee hyvin merkkauksiin. Ja vitut se mitään tullu. Näin jo heti, että ei lähde tulemaan, karjuin ja heiluttelin kättäni mutta ei! Vittupää koira! =) No, ei muuta kuin kora takasin lähtöön ja sama homma uusiksi, nyt teki sit oikein. Sit tuomari vihelsikin meijät pihalle.... Leevi jäi ekan kerran ilman palkkaa radalta poistuttaessa...
Mieltäylentävä aloitus kisapäivälle! Se siitä omasta hyvästä asenteesta ja mukavasta agiliitelystä!

No, tokarata oli sit jo hiukan parempaa menoa. Koira paremmin mukana ja tuli jopa hienosti takaakiertoon hypylle 4 vaikka keinu (= kontaktieste joista Leevi diggaa)oli tosi lähellä ansana ja suorassa linjassa edessä edelliseltä hypyltä. Puomin allaolevaan putkeenkin irtosi hyvin. Tästä putkesta mentiin kepeille ja mä sössin sen viennin. Valssasin ja ilmeisesti niin pahasti koiran tiellä jotta silä ei ollut hajuakaan kepeistä. Meni kyllä oikein sisään, mutta kepit tulii niin yllätyksenä että jätti homman kesken. Nyt on viimeisissä kaksissa kisoissa tullut kolmelta radalta keppivirhe?!!?? Loppu ihan hyvin ja vauhdikkaasti, mutta puomilta alastulosta kontaktivirhe. Great!

Vika rata se Luomalan ja oikeesti aika hyvin keinulle eli esteelle 13 saakka. Sinne mentiin kepeiltä jonka jälkeen siis valssi. Koira meni keinulle ja mutta hyppäsi heti ylösmenon kontaktipinnalta sivuun, videolta katsoin ja olen ihan lähellä keinua sekä koira menee sinne suoralta linjalta....
Sit keinun jälkeen tulikin hyl. Lähettiin keinulta ns. alaspäin hypylle ja vastasella vedin, ei tullut vetoon vaan otti hypyn siellä kauempana. Ja eiku uusix, taas sama homma. Piti pistää peli poikki, pysäyttää koira näyttää vastasta kättä että tähän hei haloo ja sit tuli hyvin ja loppu hyvin maaliin. Tai no, yx valssi ei niin hyvin! =)
Soile (Lahti) veti Pihlan kanssa ko. kohdan hyvin, valssasi keinun jälkeen ja veti sylkkärillä hypylle 14, sulki näin nätisti ansan pois....

Että semmottis kisat taas. Eipä oo hirviästi kiinnostusta lähteä maanantaina ajelemaan Janakkalaan saakkaa hyllyttelemään. Siellä kun on vielä Minna Räsänen tuomaroimassakin niin helppoja ratoja ei ole tiedossa.. =)
Kisa kisalta on vahvistunut se päätös, että tulee kisatauko, ei tässä ole mitään järkeä. P-haun 5.5 kisat on vikat kisat vähään aikaan ja alkaa ratatreenailut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti