lauantai 9. huhtikuuta 2011

Helvetillistä vuoristorataa 9.4

Tänään Leevin kanssa RimAn kisoissa. Kolme rataa ja 2 ekalla (hyppis&agi) tuomarina Seppo Savikko.
Ekalla radalla Leevi pisti ihan lekkeriksi (hyvä syyttää taas koiraa=)), alussa jo ei lähteny viskileikkaukseen ja otti siinä vieressä olevan hypyn, paineli seläntakaa huolella parissa kohdassa väärälle esteille ja sit loppujen lopux jätti kepit puolessa välissä kesken. Siinä sitten pyysin koiran hyppäämään syliin ja poistuttiin radalta. Rata oli muuten kohtuu haastava ja itellä kovasti keskittymisvaikeuksia. Lähettiin 9.nä, mutta siitä oli paljon koirakoita poissa ja oma suoritusvuoro tuli aika piankin. Onneksi oli kaksi rataantutustumista.

Toka rata oli kiva, niinkuin oikeesti ekakin. Rata rullasi ihan kivasti, aina keinulle saakka joka oli suoraan kohti takanurkkaa lähellä seinää, tässä näytti että koira tulee siltä keskenkaiken pois. Kerkesin kuitenkin reagoida. No, siitä muurille jossa valssi sit ton keinuhomman takia todella myöhässä. Kalasteluksi meni... Sit puomille josta kontaktivirhe ja siitä piti mennä 2 hypyn välistä vasemmanpuolimmaiselle takaakiertoon, Leevi kerkesi vetästä sen edestä. Mä oli ihan jäissä siinä puomin lopussa, en tainnu sanoa koiralle mitään käskyä. Kertakaikkiaan suusta ei tullut mitään, kun en ollut edes rataatutustuessa miettinyt mitä koiralta siinä vaadin. =O Loppurata jees ja nätti vauhdikas viskyleikkaus 2 vikalle esteelle. Nyt toimi se!

Kolmas rata taas hyppäri ja aika hauska sellainen. Helpohko....Leevi oli "ihan laama" tolla radalla (videolta näyttää että liikkuu edes jotenkuten) ja tehtiinkin YLIAIKANOLLA (argh) ei edes vituta tuloksellisesti ajatelleen vaan siis yliaikaaaaaaaaa (vittu että sylettää!) ei taidettu edes päästä 3,7 etenemään, haloo! Ohjausvalinnat oli mielestäni meille oikeat ja rata näyttää videolta ihan ok:lta, sitä voi oikeesti katellakin. =) Pussista menee hiukan pitkälle. Radalle tein 2 viskyleikkausta ja taas toimi hyvin!

Kyllä voi paljon mahtua yhteen kisapäivään!! Tää on kyllä sellasta vuoristorataa, tuloksellisesti..tunteellisesti ja muutenkin tämä laji! =)

Intolla otin kisojen jälkeen verkka-alueella keppejä ja jannu ei meinannu keskittyä millään. Kaikki muu kiinnosti. Nyt täytyy ruvetä harrastamaan tota lämppäesteiden hyödyntämistä enemmänkin... Sit kun sain pujottelemaan jätti vikan välin pujottelematta, mutta kaksi seuraavaa toistoa oli onnistuneita, tosin vetäsin lelulla aina vikan välin. A.ta otettiin 2 kertaa myös, pelkällä kiipee käskyllä ja tietää kyllä tosiaan mitä kontaktiesteillä kuuluu tehdä. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti