keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Nina Mantereen opissa 17.4

Piti olla Timo pitämässä SM-ryhmälle koulutusta, mutta oli tullut päällekäisbuukkausta ja sovittiin, että Nina tulee paikkaamaan. Oli kiva koulutus ja äärettömän hyvän radan oli Nina saanut tehtyä tohon halliin! Vauhdikas ja tiukkaakin tiukempaa vääntöä paikkapaikoin. Pakkovalssia pakkovalssin perään yhes kohdin tai sit japanilaisilla ja niitähän oli pakko testata, sopi Leeville.

En siis ollut ennen koulutuksen alkua päättänyt kummalla koiralla osallistun, mutta loppujen lopuksi kallistuin Leeviin ja hyvä niin. Jätkä oli IHAN LOISTAVA! Kokoajan 110% mukana ja tosi vauhdikas!
Kaikki koukerotkin meni aikasta hyvin! Nina ihmettelikin kun kerroin, että kisoissa ei suju. Sanoi, että näkemänsä perusteella pitäsi kyllä kisoissakin nollia "sadella". No eipä satele ei! =)
Mutta oli kerrassaan hyvän mielen treenit!!! Videota treeneistä...

Intolla otin radan sit kun koulutus oli ohitse.
Aika hyvää settiä veti sekin. Nollilla päästiin esteelle 20 saakka. =O Ja tekipä jannu varmaan elämänsä parhaan käännöksenkin ennakoivalla valssilla esteelle nro 2. =O Inton vahinkonolla....

Pikkusen alkaa olla minimalistisia nää mun päivitykset, mutta ehkä taas joskus jatkossa pidemmin, kunhan aikaa vaan olisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti