perjantai 8. huhtikuuta 2011

Omatoimitreenailua 7.4

Kävin Inton kanssa hallilla iteksiin treenamassa ja kyllä vitsatti kasailla yksin toi harjotus minkä päätin tehdä.... Liikaa roudaamista.
Alkuun rengasta ja siinä sivuirti olemista sekä valssia. Ihan ok, yksi vahvistus vamiilla palkalla riitti, jotta suoritti aina renkaan oikein.
Eka A.n meno jees, sit rupes himmailemaan harjalla?! Musta tuntuu et Into ei pidä A.sta. =( No, en välittäny ja nykyään teen myös niin, että kontakteilla on pelkkä kiipee käsky, ei enään erillistä "ota"- käskyä. Toimii! Tietää mitä niillä esteillä tehdään! Jes! Kepit haki hyvin, haastava avokulma ja pujottelikin jees. Verkot apuna alussa 1 ja lopussa 2. Lopussa otin kokonaan pois ja onnistuneesti pujotteli loppuun! Jes! Pöytä mulla oli U-putken keskellä, tässä oli pakko palkalla vahvistaa oikeaa käskyä, putki veti. =)
Keinua tehtiin taas niin että laski kokonaan, tosin superlonipalan päälle. Ihan ok, tosin haluasin Inton tekevän sen ravoikkaammin. Paremmin agrella päähän asti! Sit oli yx vauhtipätkä ja jummi et vauhdilla vetikin, mulla oli kiire! =) Sylivekki-jaakotusta tehtiin kanssa. Tartti valmiin palkan vahvistuksen..nää onkin treenilistalla, mutta tuli onnistuneesti ilman palkkaakin loppujen lopuksi.

Hugo pääsi kanssa revittelemään tota harjotusta, muuten hyvin paitsi keinulle ei meinannu mennä millään. Mut oli sil hauskaa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti