sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Sisarustreeniä 15.4

Into ja Iitu-sisko treenasivat tänään kimpassa. Molemmat oli vallan päteviä ja Iitu äärettömän kiihkeä sekä kyllä paljon nopeampi ja parempi kääntymään kuin Into! Toivottavasti ei osuta sitten joskus samoihin kisoihin... =)

Oltiin meijän hallilla ja ratana yksi Niinun koulutuksessa ollut harjoitus. On ollut jo kauan tarkoitus treenata Intoilla ko. rata, koska se on ihan perusjuttuja sisältävä harjoitus ja ennen kaikkea vauhdikas sellainen.
Alussa kontakti-putki erottelua, tosin tossa pysty omalla ohjauksella varmistamaan koiran putkeen menon. =) Sit putkeen veto joka Intolla ok, hypylle irrotus myös ok, sekä pakkovalssi putkelle sekin ok. Takaakierto-päällejuoksusta kepeille, kepeille menot ok, mutta hyppytyyli Intolla on pääsääntöisesti ällöttävä noissa takaakierto-päällejuoksuissa. Se lähtee hyppyyn ihan kylellään ja laskeutuu nelin jaloin... =( Kepit hyvin ja olin sivuirtikin. Kepeillä alussa ja lopussa verkot.
A.n kontaktit ok. Jaakotus yllättävän hyvin. Jenkkikäännöskin vallan mainiosti. Valssit ei mitään priimaa, mutta syy löytyy ohjaajasta. Leikkauksia pitää myös vielä paljon treenata!

Oli kaikin puolin kyllä hyvät treenit!

Videota treenilöistä...

2 kommenttia:

  1. Amazing!!! Iitu and Into are both so great AG dogs! Ruudi also loves AG, but he has to wait for me to catch up...
    Do you mind if I put the link of the video to Ruudi's blog? I would like to share to show it to my friends how magnificent Ruudi's sister and brother are.

    VastaaPoista
  2. Thanks for the compliments! Sure you can put a link to your blog. =)

    VastaaPoista