sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

KKK 16.4

Kirkkiksen kisat siis...ei tuloksia kotiin tuomisina...
Tänään itsellä tavoitteena vain todella hyvällä fiiliksellä menoa ja koiraan 100% luottamista! Osaa asiat, hakee esteet, lähtee hyvin ohjauksiin, kestää oikein ajoitetut valssit jne...

Eka rata meni taas ihan lekkeriksi. En jaksa selittää, mutta eipä ollut ihan estehakuisemmillaan koira, vauhdikas kylläkin ja ei kestänyt niitä oikein ajotettuja valsseja. Puomin kontakti paska! Hieno itsenäinen kepeille meno oli! Melki 135 astetta avo!

Toka rata kontaktivirhe puomilla sekä kepeillä virhe, meni oikein sisään ja kun olin leikkaamassa käänty kakkosvälistä kokonaan takasin tulosuuntaan =o, hyyty keppien lopussa pahasti. Tällä radalla irtos hyvin kaukaakin sitten paikkapaikoin esteille.

Kolmas rata, alun valssissa tahmea, mutta sit lähti rullamaan tosi vauhdikkasti. Hylly tuli vissin 6 esteellä, kun olin ihan varma et ei lähe vetoon ja puolivalssiin, mutta lähtikin ihan törkeen hyvin ja kerkes sit ottaa lähellä olleen hypyn. Sit olin viemässä pakkovalssilla kepeille, mutta oma ajotus kusi ja koira kakkoseen.

Kaikilla radoilla oli paljon hyvääkin!!! Mutta on ton Leevin kanssa meno vaan saakutin haastavaa kun ei koskaan tiiä mitä se antaa. Siihen ei voi luottaa et menis aina se 100 lasissa ja olis mukana... Kolmeen rataan mahtuu monenlaista Leeviä...

Treeneissä meillä menee aina aika tasaisesti ja nykyään ihan onnistuneestikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti