keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Hallilla pikaisesti 27.4

Meillä peruuntu, tai siis oikeesti me ei menty Sporttikselle, koska Niinu ja Teemu eivät päässeet Ruotsista kotiin ajallaan laivan hajottua, ni treeneihin koska opetuksen vuoksihan siellä käymme. Ratapiirroksen saimme, niin senhän voipi sitten itteksiin treenailla ajan kanssa joku päivä.

Kävin sitten poikien kanssa hallilla ottamassa pikku treenilöt.
Into ja Leevi otti sellaista haastavaa aloitusta, jossa hyvin kyllä irtosivat renkaalle, mutta eipä tulleet pakkovalssiin kunnolla kummatkaan vaan otti sen hypyn mun seläntakaa.

...I tämä oli näin päin oleva normi hyppy + minä, jonka takana olin siis valmiina merkkaamassa pakkovalssia.

- tässä oli rengas.

- tässä oli normi hyppy.

x koira lähti tästä.

(pisteet siksi eka viivan edessä,että sain viivan oikiseen kohtaan! =))

Oli vahvistettava niin, että jätin pelkän renkaan taa ja siitä pakkovalssiin.

Sit Leevi teki ma kisoista yhen kohdan jossa hyllytettiin..kepit, rengas, putken vasen pää ja rengas syötti oikeeseen, ni kolmella eri tavalla, kaksi versiota vielä unohtu nimittäin leikkaus ja vekki renkaalle. Nyt tein siis puolivalssilla millä kisoissa hyllytettiin -toimi sekä renkaalle päällejuoksu -toimi sekä renkaan jälkeen valssi -toimi.
Into teki samat hommat, sillä tosin oli kepeillä pysymistä kun jouduin vedättämään kovin. Puolivalssi toimi heti, mutta sit kun tosiaan lähdin vedättämään vaikka vikassa välissä oli ohjurit, niin hyppeli niistä yli. Ne on tätänykyä meillä niin alhana kuin mahdollista. Saatin kuitenkin onnistumaan heti seuraavilla yrittämillä.

Into harjoitteli myös leikkauksia yhdellä hypyllä sekä ilman esteitä vippausta liikkeessä.
Oli innokas jannu ja kovin meinas kuuma tulla...

Hugo pääsi vain kirmailemaan halliin lelun kanssa ja sillä oli kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti