sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tahmeeta menoa 21.5

Nina Mantereen koulutus tänään ja taasen liian lämmintä meikän koiruleille. Pettymyksekseni Intollekin. Se hyyty jo aika alku metreillä. En tiiä...kuvittelenko vain vai oiskohan jaksaminen tippunut ton Orijenin myötä. Just ostin kyllä uuden säkin, et heti en ruokaa tule vaihtamaan. Edellinen säkki on nyt kestänyt 3 kk.
Inton kanssa mentiin kyllä koko 30 esteinen rata pätkissä läpi, mutta mahtui paljon sohellusta ja mokia matkaan. mm. A.lle en meinannut saada koiraa yhdessä vaiheessa ollenkaan. Putkeen vaan siellä alla suikki.... Musta tuntu, et se ei oikeesti halua mennä sinne. Toivottavasti siitä ei ole tullut epämiellyttävä este sille...se kontaktisuoritus nimittäin ei voi olla herkkua selälle.
Kepitteli aivan loistavasti tänään!! Leikkauksetkin toimi, 2 peräkkäin, mutta koira oli jo tässä vaiheessa aivan naatti. Jos ei olis koirat illalla joutuneet olemaan yksin kotona olisin lopettanut treenaamisen aiemmin ja sanoin sen Ninallekin, mutta nyt oli oikeesti ihan tarkotuksen mukainen väsytys menossa. Toivottavasti ei ollut myös motivaation tappo meneillään!! Puomin kontakti hieno ja olin kunnolla sivuirti, leijeröiden putkenkin siinä välissä. Pöytä alkuun mallikas, mut sit jostain kumman syystä muuttu siinä hiukan haluttomaksi. En tiedä oliko pinta liian lämmin tai jotain.. Saksalinen ok. Vastakäännöstä oli vahvistettava, mutta tämän oli arvattavissa. =) Vippasu oli kait ok. Ei jääny huurraa fiilikset treenistä. Nina kyllä kehui Intoa taitavaksi.

Leevillä ihan ok setti kait. Hyvin käänty vastakäännöksellä vaikkakaan en tiedä olenko sitä koskaan sillä tehnyt. Mulla alussa valssi taas yhes kohtaa valu. Keinua vahvistettiin palkalla jotta pääsin sivuirti. Vippasua otin kanssa pitkästä aikaa yhteen takaakiertoon vientiin, tarvii ihan julmetusti tilaa siinä. Jos yhtään lähen puskemaan päälle ottaa esteen väärältä puolelta. Ansat ohiteltiin hyvin tänään. Puomin kontakti perseestä, paineistu. Olin sivuirti... Kepit loistavasti ja leikkauksetkin (2 peräkkäin) jees. Eka pituudelle toinen muurille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti