torstai 26. toukokuuta 2011

Ihan vauhdikasta menoa 25.5

Normi keskiviikkotreenit ja pääasiallisessa treenivuorossa Into. Tosin Hugokin pääsi hommiin ja teki ekana. Treenattiin Laamasen Mian rataa...
Hugo teki tosi hyvällä draivilla ja vauhdilla töitä. Pätkissä mentiin. Ennen keppejä persjättö ja törkkäsy kepeille, se on ainut vaihtis Hugon kanssa. =)
Sit Into kehiin ja tämä treenin tarkoitus sillä oli kohottaa itseluottamusta..helppo treeni ja vauhdikas. Kepeille meno oli ainut haastava!
Into teki alkuun rataa kahdessa pätkässä, alusta kepeille ja kepeiltä loppuun. Kepitteli suht hyvin. Ekalla tais lopettaa vikassa välissä pujottelun kesken kun kaivelin jo palkkaa taskusta. Ratana kun lähin tauon jälkeen ottamaan, oli koiralla vielä niin paljon jaksamusta ja vauhtia, sekä itseluottamusta kun tiesi mihin mennään, että lopussa jäin kuin nalli kalliolle ja hyllytettiin. Eteen menoa tulisi vahvistaa ja mun muistaa käskyttää kunnolla kokoajan "eteen" eikä "eteen mene..mene..mene" Tässä linkki videoon treeneistä..

Eilen tiistaina sporttiksella treenasi Leevi ja ei ollu mitenkää tykillä päällä, mutta eipä ole kyllä tainnut koskaan treeneissä olla. Huono se ei missään tapauksessa ollut. Ihan ok menoa kun vaan ohjaukset ja meno mulla ok. Paras päivä ei kyllä mulla ollut taaskaan. Jotenkin ponnetonta (=asenne puuttui) menoa. Unohdin radankin kaksi kertaa ja vielä samassa kohdenkin molemmmilla kerroilla. =)Alun vekkiä fiksattiin kun oli taas vaan ihmistolppana. Flippi oikeenkin hyvä A.n alla olevaan putkeen, tosin pelkäsin kerkeemistä jatkoon alussa ja en ees uskaltanu kattoa koiraa sen tullessa putkesta ulos kun piti laittaa takaakiertoon muurille. No ediste hyppäsi tällä kerralla. Jatkossa hyvin. =) Sit tuli paikka missä piti kuljettaa ja mä inhoon niitä! Valitsinkin alkuun muurille takaakieroto+valssin ja seuraavallekin samaan. Onnistu kyllä mutta vähän haparointia oli. =) Piti kuljetusta kokeilla. Onnistu, mutta tahmeelta tuntu! =)Ja kaarratti kyllä 10 11 päin kovin. Tätäkin oli paranneltava ja mun rintamasuunalla ja taas sillee mitä normisti en tee / käytä. On niinkuin takaakierto ohjaus ilman taakse törkkäsyä... =D Tekisin ennemmin pakkovalssin tapaan. Puomin kontakti suht ok. Ja siis muutenkin mun sohlauksia sekä mielestäni aika "hidasta" menoa lukuunottamatta teki Leevi aika hyvääkin settiä. Se on teknisesti ihan taitava ja on hyvä jos sitä huvittaa. Vauhtiakin on kun sille päälle sattuu... =) Seuraavaksi se tekee hommia sunnuntaina kisoissa.

2 kommenttia: