sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Valmiimpana taistoon! 24.5

Kyllä vain, asenne itellä paljon parempi työstämään ongelmaa. =) Mulla oli kuppiarsenaali ja paljon namia koiralle mukana, että päästään pistämään kuppi poikineen radalle ja palkkamaan koiraa oikisille linjoille jne..
Mutta kuinkas kävikään - Timolla oli eri plääni! =)

Tän päivän rata jos olis tullut kisoissa vastaan, mä olisin ollut ihan hukassa sen suhteen, että mitä teen missäkin! En kertakaikkiaan tiennyt mitä mihinkin kerkeää tekemään. Toki valinnat oli tehtävä, mutta ne osoittautui aika huonoiksi siinä tehdessä. Rata oli tehtävissä hyvin vain ja ainostaan uskaltamalla ja luottamalla koiraan ja valitsemalla jopa ei niin täydellisesti koiraa linjaavia ohjauksia.

Timon plääni meijän treenin suhteen oli se, että lähdetään tekemään ja puututaan ongelmiin tarvittaessa. Ei väännetä niin rautalangasta kun mä ajattelin. Ja oikeestaan radassa olikin vain yksi kohta jossa jouduttiin palaamaan eilisen kaltaiseen treeniin! Okei, olis radan lopun linjoja olis voinu hioa, mutta se kohta nyt vaan oli... =)

Leikkaus oli paras vaihtis = pienimmät tiet, sen kokeilin ihan vikana ns. yliajalla jo, niin jäi hiomatta oman tekemisen suhteen kuntoon. Mutta taidan tietää mitä pitäs ko. kohdassa omassa tekemisessä muuttaa! ;)

Videota päivästä!

Hyvä biisi - hyvät sanat! 


Himolla äärimmäisen rankka viikko takana! Yhdelläkään koiralla en ole tällaista vetänyt / vaatinut! Tyttö jakso hyvin! Huomenna onneksi osteopaatti - sit pikku levot! Toivottavasti ei oo ihan morjens kropaltaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti