sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hullua menoa! 10.5

I-Hah:lla kisaamassa, tuomarina Markku Kaukinen joka kyllä yllätti minut nyt täysin ratasuunnittelullaan ja ei missään tapauksessa negatiivisessa mielessä!

Himo puolestaan "yllätti" minut negatiivisessa mielessä - hän oli jälleen hyvin röyhkeällä tuulella ja sairaanloisella draivilla varustettuna! Sujuvasti ohjauksista läpi - vittuako sitä mihinkään jarruttamaan? Varsinkaan jos muori ei ole sitä hampaat irvessä hypyn edessä vaatimassa!

Eka rata periaatteessa ihan ok, MUTTA 3 rimaa ALAS! Ja ekana ollutta rimaakin kolisteli sekä tokana ollutta rengasta. Kaikki olisikin ihan ihan liian helppoa jos toi koira menisi astetta kuuliaisempana ja tää ei ollut mikään vitsi! Tykin halusin - sen sain,  mutta minusta se on jo liiaksi vaaraksi itselleen.. se miinuspuoli tässä on! =( Toivotaan että eletään nyt jotain murroskautta ja tämä olisi ohimenevää!

Toka rata oli hyl, mun toimesta. Otin yhden hypyn uusiksi ja kolmas rata hyl niinikään mun toimesta - riskillä vedin ja oletin sen menevän yhteen takaakiertoon aika automaattisesti mutta noup. Jatkettiin siitä ihan sujuvasti koiran mitään huomaamatta!

Mutta tälle päivälle sattui taas liikaa äksidenttejä!!

Kauheeta perseen lentoa hypyillä.. näyttää pahalta!
2 kertaa kepeille sisään niin,  että törmäsi pahasti keppiin - tokalla kerralla vieläpä erityisen pahan oloisesti! Lopetti jopa pujottelun, mutta meni sinne kyllä uudestaan ennen kuin kerkesin kissaa sanoa! =o Onneksi oli muoviset kepit!
Veti vikalla radalla vikassa putkessa pahasti körsät just ennen ulostuloa! =(
Kivikossa lenkkeillessä irti olleessaan kirmasi taas tapansa mukaan täysiä eteensä katselematta ja yht'äkkiä maa katosi jalkojen alata. Juoksi suoraan puolimetriseen kuoppaan... Ulvahdus vaan kävi!
Ja mä taas tapani mukaan sain raivarit kun pelästyin... =( En löytänyt koirasta naarmuja tai haavoja! Kaikki hampaat tallella!

Osteopaatti aikaa yritin heti huomiselle tai tiistaille, mutta noup. Kortilla ovat, mutta onneksi päästään heti huomenna Rannikon Timon käsittelyyn!! Ei tota voi tolleen jättää...tsekkaamatta.. =(

Mä en tiiä mitä tän asian kans tekis? Miten tohon sekopäisyyteen voisi puuttua? Saatan mä saada treeneissä käännökset vähän pinemmiksi ja hommaa turvallisemmaksi, mutta kisoissa on ihan omissa sfääreissä - niinkuin tänäänkin!
Ja sitä paitsi aika lailla annetaan tasotusta muille, kun koira lentää 2-3 metriä hypyiltä ja vetää sellasia 7 metrin kaarroksia!


Tuleehan tolla ekalla radalla käskytyksiä rimojen päällä, mutta se ei saa olla syy tiputella niitä! Sit näkyy paikkapaikoin pientä ohjaamattomuutta = vielä kauheammat kaarrokset, kun alkaa meno matkan varrella kyrsiä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti