keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Testiturneen päätös! 19.5

Tänään Lahdessa vielä kisaamassa ja edelleen iltakisat / 2 starttia. Noi kahden startin pv.t on mukavia ja iltakisat niinikään, kun on vähemmän porukkaa ja menee nopeesti. =)

Syy miksi kisasin kolme päivää putkeen on se, että halusin kokeilla miten enempi tekeminen vaikuttaa koiraan - enemmän vielä kiihdyttävästi vaiko rauhottuuko yhtään? Onhan edessä mm. Saariselän kolmen päivän kisaturnee... =)

Samoilla rutiineilla jatkettiin kuin kahtena edellisenäkin päivänä, mutta nyt erona oli se et mä lähdinkin jo tokana! Ennen radalle menoa ei lelua kerennyt heittelemään!
Käytiin jälleen pitkällä alkulämpällä (käärmeitä peläten!), heittelin lelua sieltä tultua ja käytiin lämppäesteillä ja taas leikittiin.

Tutustumisen jälkeen koitti likimain heti meijän huki...

Tuomarina toimi Anne Savioja ja eka rata oli suht "helppo", tokan alku puolestaan tuotti päänvaivaa ja oli muutenkin haastavampi. Joutu sitä miettimän kohtaa ennen keppejäkin ja lajinverran kiire tuli ennen A.ta olevaan pakkovalssiin, kun ajauduin liian pitkälle. Koira röyhkeydellään pelasti kohdan! =)

Eka rata oli nolla (taas! =D ) ja sijoitus 3 (taas! =D ). Neljäs kolmospallipaikka peräjälkeen...

Tokalle radalle päätin, että mulla ei ole saatana mitään menetettävää ja mä en ajoi olla aina kolmas! =) Nyt vedetään riskillä! Oli asennetta menossa vaikkakin en mitään korvien puristelua sen kummemmin harrastanut. =)

Femmahan radalta tuli, kun jätin koiran yksin yhdessä kohdin kääntämällä katseen kokonaan koirasta pois - on se armoton! Ja siiveke nurin..

Mutta ette ikinä arvaa?!! Ei sentään kolmansia oltu femmaradalla, mutta JOS se olisi ollut nolla, olisi sijoitus ollu pikakatselmukseni mukaan kolmas!

Nim. Ikuinen kolmonen?! =) Viakka on palkintopallisijat aina kivoja! Mä en niille oo liiemmin päässyt kipuilemaan! Inton kanssa jonkun kerran...

Video kisapäivästä!

Nämä kolme päivää oli opettavaiset! Kaikin puolin! On eväitä käsitellä koiran kiihkoa... oma vire.. totuus tuli julki, että tolle koiran lentelylle on syytä oikeesti pystyä jotain tekemään tai saadaan tyytyä tosissaan siihen kolmanten sijaan useimminkin.. =)

Nyt olemme kisanneet (jo!)19 starttia kolmosluokassa joista 9 on nollatuloksia. Tämä tekee tämän hetkiseksi nolla%.ksi 47.35 tai jotain.. Vois olla paljon paljon huonomminkin asiat!


Ainiin ja tänään tuli taas esille tuon koiran mieleenpainuvuus ihmisille.. P-haun pj, joka on siis tuomari myös, kysyi kisojen loputtua, että ettekös te tuossa kevättalvella olleet vielä kakkosissa? Hänen tuomaroimalla radalla, tarkoitti vau:n kisoja. =) Oltiinhan me ja hän totesi, että koiran nimi vain painui mieleen, kun on niin nimesä veroinen. =)
Tää mieleenpäinuvuus on vähän kakspiippunen juttu.. positiivinen mutta myös negatiivinen. =) Kun kolikolla on aina kaksi kääntöpuolta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti