keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Porvoo 18.5

Toinen kisapäivä ja tismalleen samoilla rutiineilla kuin eilen - pitkä lenkki alle ja lelun heittelyä tovi , käynti lämppäesteillä ja lelun nakkelua vielä ennen radalle menoakin. Ja nää tuntuu toimivan!!! On myös hyvä jos saan lämppäesteillä riman tiputuksen aikaiseksi ja pääsen huomauttamaan....

Tänään tuomarina toimi Jari Suomalainen, siksi sinne koiran ilmosinkin - saattoi taannoin jäädä hampaankoloon! =) Hiukan ennakkoon "hirvitti", että mitähän hänen radat tänään tarjoaa, mutta Porvoon kentän koko kyllä sateli omat ehtonsa ratasuunnittelulle. Radat oli todella kivat! Vauhtia joo, mutta ei sellasia "sairaita" kun Lappeenrannassa. =)

Ekan radan alkua pohdin toivin ja päädyin tuohon ihmisnuolityyppiseen ohjaukseen jossa Himo sai onnellisesti toteuttaa itseään leiskasemalla. Mutta koin tuo olenvan ainut ohjaus saadakseni oikeanlaisen huomion ja linjan jatkoon. Putki oli siellä hiukan tyrkyllä... Ja muutama koira sinne tais humpsahtaakin.

Suoran puken jälkeinen elämä kusi, kun mun ajotus oli taas hukassa. Mä jotenkin kuvittelen sen tulevan näihin huomattavasti nopeemmin! Ja en kuitenkaan malta lukea tilannetta loppuun. On kuitenkin ilo huomata, että soveltamallakin onnistuu nolla teko! =) Sijoitus 3.

Toka rata oli taas hyppäri ja siinä etenin suunnitelmien mukaan, mutta koira kyllä iloisasti loiskauttelee kaikki hypyt pitkäksi! Nolla tämäkin ja sijoitus jälleen 3.

Palkintojen jaossa Jari kysyi, että koska hän näkisi multa nopeat vapautukset kontakteilta? Kentis jo tämän kesän arvokisoissa? Kun seisotan kuulemma viikon! =)
Vastasin että et näe tämän kesän arvokisoissa... Tuli tunne että olemme jääneet hänen mieleen vaikkain vain kaksi kertaa aiemmin olen hänen radoillaa ollut. Himon kisauran aloituskisoissa Jäkessä viime syyskuussa ja siellä Lappeenrannassa. =)

Tänään meillä tuli nyt sitten myös ekalta radalta arvokisanollat kasaan!

Video!


Tänään sain myös kisattua hyvällä fiiliksellä, rennolla.. tykkään! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti