perjantai 1. toukokuuta 2015

Piiralla 29.4

Kauhulla oikeestaan menin viemään koiraa tähän käsittelyyn, kun on niin paljon tässä koiralle kaikkea sattunut! Leena kun on ihanan tarkka ja rehellinen.

Ja näkyhän siellä kolhut!! Koira istu Leenan eteen selkä häneen päin ja kommentti oli "oho"!  Ja itseasiassa mäkin näin ongelman heti, ennen kuin Leena kerkes mitään edes selventämään. Koira istu etutassut vierekkäin muhun päin ja sen toinen lapa näytti olevan edempänä kuin toinen... Taaempana juurikin se millä törmäsi treeneissä siivekkeeseen!

Great!

No, Leena siinä hoiteli koiraa, joka ei pahemmin onneksi reagoinut mihinkään. Lantion alueella ehkä eniten.. Ja kovasti alkoi venytyttämään! Kyselin tuntuiko jumit tuoreelta vaiko vaivoilta jotka on jo pidempää vaivanneet koiraa? Mehän käymme säännöllisesti toisella ostepaatilla, mutta Leena on se johon luotan enemmän!

Takapäässä lantion seudulla tuntui olleen jotain jumia pidempään, mutta ilmeisesti lähti aukeamaan.

Loppukommentit oli, että lantio on suora, mutta koira oli muuten kierteellä! Etää erisuuntaa keriteellä kuin takapää. Oikeni toki käsittelyllä, mutta nyt raviliikuntaa ja pientä aksattomuutta, niin saisi kunnolla "parantua".

Saakutin kaheli!

Himohan on tässä viime treeneissä roiskinut rimoja, jota ei kyl oikeesti normisti tee! Tää herätti mut nyt totaalisesti siihen (ja oon tätä yhteyttä pohtinut toki jo aiemminkin!), että jos rimoja alkaa ropista on jossain päin koiraa jumeja! Ja mä oon vahvasti sitä mieltä, että tuolla lantiossa.

Onneksi kuitenkin käydään suht usein käsittelyssä, niin ei kerkeä äksidentit kerryttämään mitään suuren suuria ongelmia kroppaan! Ja jatkossa jos jotain noinkin kauheeta sattuu, niin täytyy yrittää heti saada aika jollekin, eikä ootella seuraavaa hoitokertaa. Vaikka nytkin tossa ooteltiin vain vajaa viikko..

Into tsekattiin pikaisesti myös! Oli suora, mutta takapään lihakset alkaneet heikentymään. Vaikka kyllä siellä vielä broiskun koivet näkyy! =) Pakittelutreeniä! koska etupää sillä ei saa yhtään enään vahvistua - on niin etupainonen muutenkin!! Aksahaan Piupis ei ole tehnyt toviin ja Leena kannattikin tätä aksattomuutt! Eihän ton koiran kroppa nyt oo oikeesti millään muotoa luotu lajiin! =)

Ja mikähän siinä muuten on?! Aina kun on lähtö vähän piemmälle ja varsinkin näille Piira-keikoille ni keli on ihan perseestä!  =)  Tänään tällaista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti