keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Pieniä treenejä viikon mittaan...

Su 3.5 tossa etupihalla puiden kierroista vähän stoppeja. Yritän pitää palkkauskriteerin samana ja tiukkana! Nyt mentiin pallon kanssa, joka on helppo heittää suoraan kohden koiraa.

Ma 4.5 etupihatreeniä jälleen. Stoppeja, jokunen hyvä! =) Samalla kaavalla kuin eilen. Sit seuraamista vähän - ihan sairaan hyvä pidempi pätkä! Wohoo! Kakeja otettiin lenkin yhteydessä lukion kulmilla. Pirulainen tietää jo mitä tehdään ja ennakoi. =) Naamasta näkyy ilo ja nauru häällä. =) Ja nyt kun tekee paremmassa vireessä, meinaa siirtää sen pyllyn tehdessään.. Täytyy vaan laittaa se remmi jaloille niin tekee hyvin!


Ti 5.5 lenkin yhteydessä seuruuta päiväkodin kupeessa sekä illalla autoon menon yhteydessä - eli ennen kuin pääsi autoon piti tehdä kunnolla töitä! Haastavaa oli todella kun pojat oli jo autoon sujahtaneet. :-) Tällaista treeniä Himo tarvitsee! Konkreettinen ulkopuolinen häiriö.. selkeä erottelu haluttuun ja ei haluttuun toimintoon! Pitäs mennä johku urheilukentän tai leikkipuiston kupeeseen treenaamaan..

Ke 6.5 kotopihalla töiden jälk sateessa luoksarin stoppeja - paranemaan päin. :-) Muutama nouto kans, eka oli floppi..ei nostanu ja oli ilosasti palaamassa mun luo. Mulla oli pallo kädessä. Loput toistot oli tosi hyviä ja vasta vikasta palkkasin. Illemmalla käytiin urhelukentän vieressä ottamassa seuruuta. Kentällä aimo liuta huutavia lapsia pelaamassa fudista. Niin kauan ku mul oli nameja taskussa ja kehua sateli, niin oli TODELLA HYVÄÄ seuruuta. Ja noissa häiriöissä on hyvä, kun pääsee antaa palautetta kontaktin tippumisesta. Menemme taatusti noille huudeille/vastaaviin tilanteisiin uudestaan!

To 7.5 aksapäivä. Aamulla ulkoilun yhteydessä hyvin pienesti seuruuta.

Pe 8.5  Lenksun yhteydessä käytiin urheilukentän kupeessa tokoilemassa. Seuraamista video, (jonku tokopron mielestä varmaan silkkaa shittiä, mut mulle ok =) ) ja se on kyllä ottanut aimo harppauksen eteenpäin kontaktin suhteen! Toki kestoltaan kauhean pitkää homma ei ole ja kantaa todella paljon paremmin, kun kehuu koiraa paljon. Nyt olen silti aika nopeasti tiputtanut valtaisaa kehumista pois. Mutta, kun on sitä ulkoista aitoa häiriötä on tarjolla johon lankeemisesta pääsee huomauttamaan niin oppi tuntuu menevän nopeammin perille. Feikkihäiriöt ne tietää feikkihäiriöiksi! =)Samalla otettiin jäävät ja luoksari. Luoksarissa en ekalla tehnyt stoppia, koska näky heti liikkeessä että annakoi todella vahvasti - remmin heitin koiran viereen ja se oli ihan varma että sinne pääse stopista syöksymään. Mutta sitten tehtiinkin stoppi vasta paluussa, kun mä oli remmin vierellä. Oli aika hyvä stoppi! =)
Loppuun vielä kaukot - ekasta istumaannoususta palkka! Ja that's it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti