lauantai 2. toukokuuta 2015

Härkää sarvista!

Tuli tuossa pohdittua omaa luonnetta! =) Tarmoa tappaa ongelmat löytyy - jos kohtaa jonkin vastoinkäymisen (ongelman), ja nyt puhutaan siis tässä yhteydessä vain koirahommista, niin mulle muodostuu ihan pakkomielle selättää se! Kasvaa kauhea halu työstää ongelmaa ja oikein urakalla, perkele! =D
Nyt en millään malttas oottaa seuraavaa tokokoetta, vaan tarttis päästä heti ja nyt uudestaan kokeilemaan.
Selättämään kaukomokailu!

Kotona on kakeiltu harvase pv! =)

Eilen puolestaan iltalenkin yhteydessä otettiin kaukohärkää sarvista! =)
Ekana Hepolan koulun kentällä pikku kaket. Tässä teki samaa virhettä (ja on itseasiassa tässä sisällä kotonakin jumitellut, silloin koeiltana ja joku toinen kerta) kuin kokeessa, eli ei nouse ylös. Marko seiso poikien kanssa Himon takana ja heilutteli käsiään.. Mulla alko jo hiukan kiristellä ja Hippis ei mua oikeen halunnut edes katsoa ollessaan makuulla. 2 kertaa kävin lähempää ns. nostamassa neidin istumaan. Sit mentii pois paikasta ja palattiin uudestaan.. Jumitus! Sit karjasin "pois".. Heebo nousi välittömästi ylös ja luikki muutaman metrin päähän. Pyysin takaisin ja uudestaan.. nyt nousi niin napakasti istumaan jotta! Himolla vaan toimii toi parhaisten, että jos ei tee jotain niinkuin mä haluan (oletuksena toki että osaa!) "ajan" sen pois. Tämän jälkeen parantaa usein toimintaansa - pitäshän mun tää muistaa!

Sit vaan palaset loksahti kohilleen ja ei tehnyt virhettä eneään kertaakaan!! Laitoin välillä remminkin jalkojen päälle jotta ei rupee siirtää sitä takapäätään.

Jatkoimme juna-asemalle jossa otimme seuruuta sekä kakeja. Kakeja jopa niin kuin yksi tytteli käveli räyhäävä shihunsa kanssa ohitse. Ei virheitä vaan toimi loistavasti!

Moottoritien alta vievässä tunnelissa tehtiin kakeja, ei mitään ongelmaa! =)

Tänään käytiin hallilla tekemässä kakeja.


Metrin päässä tokohypystä, niin että heitin kapulan mutta meninkin ite kapulan viereen seisomaan ja käskytin kaket, pallomeren keskellä kakeiltiin - ei mitään pööpöilyä kertaakaan! Kesti kaiken maailma häiriöt! Hugo ja Leevi hörpöteli hallissa kokoajan...

Hypylle menossa oli ekalla jannulla vähän hankaluuksia kun piti pallomeren läpi mennä. =)

Seuruuta otin myös!Kakejen osalta päädyin myös siihen, että kun Himollahan toimii maahan menossa kaksi käskyä "käy" ja "maa". Niin kaukojen ollessa kyseessä käskytän sen jo sivulta maahan käkyllä "maa". "Käy" on enemmän liikkeestä tehty maahan meno ja se on myös voimakkaampi käsky. "Käy":llä ollaan ja pysytään siinä niin kauan kunnes mamma toisin sanoo! Ja toisinhan mamma sanoo jos tulee "istu"- käsky, mutta ei se aina oo pienen koiran päässä niin yksinkertaista! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti