tiistai 28. lokakuuta 2014

Kepat ja tokot 27.10

Ennen tokosessiota Tuiren kanssa Hippis teki keptreenin. Ja teki muuten tismallee saman virheen ja vieläpä kahdesti kuin VAU:n kisoissa. Meillä on hallilla on tällä hetkellä kahdet kepit, joten kasasin periaatteessa ovalin, missä mentiin vauhdilla kepeille loiviin kulmiin.. lähes suoriin, mutta kuitenkin haasteetta sen verran, että esteet miltä niille mentiin syötti hiukan ekaa väliä ylemmäs. Typykkä lankesi ansoihin ja "kakkosväli kolisi" -  teki siis virheitä alkuun, joista palautetta. Se ei oikeesti osaa noita loivia kulmia!! Se on fakta! Ja mä sanon että GREAT!!  =(

Mutta ihan peiliin saa kattoa. =)  Kepatreenin oon sen kanssa tehnyt lähestulkoon pelkillä kepeillä.. huoh!

Mutta onneksi mitään ei ole menetetty! Treenillä tämän pitäisi korjaantuvan! =)

Tokossa aloin nyt pitämään oikeen vihkoa mihin kirjailen treenejä ja treenin jälkeen oli olo, että eihän me paljon mitään tehty, mutta kun kirjailin niitä ylös tuli kohtia yks jos toinen. =)

Paikallamakuussa fokusoi hyvin muhun, kun oon kaukana ja ei välitä lähellä olevasta koirasta. Mutta mitä lähemmäs menin sitä "levottomammaksi" koira alko.

Sitten sitä Himolle vaikeeta.. Mun käskyn alla mutta joku toinen antaa käskyjä vieressä. Reagoi todella herkästi toisen sanomisiin. Tässä palkkailtiin "luopumisesta".

Kaukoja tehtiin, myös jossa alkoi olemaan hiukan yliyrittelijäs. Ja istumaan nousussa oltava tarkkana että persus ei liiku!

Noutoa otettiin kanssa. kapula pituuden tolpan takana ja niin että mun ja koiran välissä. Näin toimii jees. Ote jees ja ei muklaa. Jos tekee kokonaisena noutona, dyykkaa kapulaan ottaa ihan takahampaille ja muklaa - leikkii!

Seuraamista myös - ihan meidän perustasolla! =D

Liikkeestä seis tolpan kierrosta. Ekalla todella hyvä, sit alko ennakoimaan kovasti. No sit tehtiin vaan tolpan kiertoa! =)

Hyppyä otin aksahypyllä jossa riman päällä sellanen rätti. En oo koskaan tehnyt aksahypyllä, kun aattelin et sekoo. Mutta teki todella upeesti - kyllä ne käskyt erottaa ja tossa tokohypyssä se on "hyppy".

Sellasta.. pian alkaa meillä tokon lyhytkurssi... Katotaan saadaanko mitään fiksua aikaiseksi?! =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti