sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Leivonmäen kansallispuisto 12.10

Piipahdettiin ulkoilemassa Leivonmäen kansallispuistossa kera Inton & Himon. Vähän hirvitti tuo metsäily tuolla...hirvikärpäset... =) Saldo VAIN 2 - mussa yksi ja Markossa 1. =) Mun oli vielä toisen reitin aika alku matkasta. Marko näki sen mun pipossa, vähän meinas paniikkia pukata, mutta selvisin! =)
Kävelyä tuli yhteensä vain 7 kilsaa. Kiva paikka, mutta mitään wau-factoria se ei tarjonnut. Keväällä vois olla magee!  Ja yllättävästi oli parkkiksilla autoja, joskaan reiteillä ei moniin ihmisiin törmätty.
Yhellä laavulla oli selvästikin metsästystä harrastava mies perheineen ja  lintukoirinensa. Rupesi turisemaan ja Inton rodun tunnisti sekä kehui fiksuksi ja rauhalliseksi jackiksi. =) Himosta kysyikin sitten että minkäs rotuinen tämä on? Kerroin ja mies oli ihmeissään ja myönsi että eipä olisi arvannut! =D Tuntui kuitenkin selvästi rodun ominaisuudet tuntevan - koiraihminen! =)

Kuvasaldo reissusta vähän heikko... mutta mukava tuolla oli käpsötellä! Into ainakin selkeesti nautti! Hippis käveli arestissa mun selän takana pääsääntöisesti teilattuaan Inton kerran varvikkoon mukkelis makkelis - mä vihaan kun se juoksee muita päin ja törmäilee!!!! Lähtee liikaa mopo keulimaan! Kaipais taas Katjan Allun käsittelyä! =)
 Russeli kuvassa ^
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti