sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hassuaksaa =) 19.10

Tappiksen kanssa kisaamassa Hyvinkäällä kaksi starttia ja tuomari Anne Viitanen. Todella kivat radat!! Ois ollu kiva olla sillä ekallakin - meinaan nää oli just sitä mitä mä kaipaan! Ei mitään läpijuoksuratoja! =)
Piupali oli ihan hassulla tuulella ekalla radalla! Voi sanoa, että hän lähti kuuta kiertävälle radalle hänkin. Tai no paremminkin ihan vaan omille teilleen! =D Laitan videota myöhemmin, niin ei tarvii selitellä. (tosin mutsi taas sääti jotain kuvatessaan!)
Mutta oikasi putkelta 7 suorinta tietä vikalle hypylle, kääntyen siis tyystin musta poispäin! =o =D
Ei voinu kun nauraa!

Muuten se rata oli jatkoltaan ihan ok menoa! Kontaktit tuli läpi molemmat, mutta pysähty sitten maahan: =) Ei kuitenkaan loikannut! 1  rima (ainakin, ellei toinenkin) tuli alas, joista en ole mitenkään häpi! Kolisteli kovin ja niin teki hyppärilläkin, joka oli sitten nollarata. Etenemä meille "huono" hyppäriksi, 3.99m/s.

Seuratoveri Terhi tokaisi ekan radan jälkeen, että Into meni huikeella draivilla. Ja niin se kyl menikin! =) Sille todella sopii toi treenaamattomuus, niinkuin oon aiemminkin sanonut.

Toi kolistelu ei vaan oo taas hyvä juttu! En tiiä oisko kroppa ottanut sitten kuitenkin siitä takkiinsa, kun Himo juoksi pojan siellä Leivonmäellä kumoon - ihan mukkelis makkelis! =(

Seuraavista kisoista en vielä tiedä.... =) Satunnaisesti tässä nyt kisaillaan! Pysyy ilo yllä! Ja homma tavoitteettomana!


VIDEO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti