keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Eka kerta? 14.10

Ei Himon kanssa päästä torstaisiin viikkotreeneihin, koska me molemmat mennään sillon aamupäivällä osteopaatille! Tosi hyvä, sillä mun yläselkä on aivan morjens ja Hippis on nyt viikon sisään vetänyt kolmet körsät.. kaks kertaa lenkillä koheltaessaan ja nyt treeneissä (näkyy videolla).

Ja siis sen vuoksi oltiin tänään Juhan yksärillä - treenaamattahan EI voi olla! =)
Setti alko mulla todella löysäillen.. ja monen moista rävellystä mahtu alku "tuntiin" - kyseessä siis 1/2 h yksäri.

-ekalla 4 editse kun tyystin oletin sen lentävän 4 taa.. huoh!
-A.n jälkeisessä setissä este nro 8 päällejuoksussa koira jaloille - haki keppejä ja mä tupeksin.
-puomin jälkeinen hyppy kerran nurin...
-koira löi korvansa muurin sivutolppaan, mutta palikkaakaan ei tippunut!
-kepit hakusessa, niin sis. meno kuin lopetuskin.
- rengas palasiksi
-vikasta hypystä ohi

Että sellasta! =)

Mutta, moni asia on kiinni niin pienestä nyanssista! Kuin mm. kepeiltä ulos tullessa vastasen käden käyttö - koira mukaan!! (oikeelle linjalle!)
Ja sama vikalle hypylle tultaessa + putkijarrua...
Keppihommaa pistän osaamattomuuden ja kohelluksen piikkiin.
Juha sano puomin jälkeisestä hypystä, että taas kerran koiran vaan niin kovaa mennessään laittaa itsensä liian vaikeisiin tilanteisiin - tarvitsee kokemusta!
Muurin jälkeiseen settiin oli hiukan hoppu! Toki saatiin pelittämään, mutta putkea edeltävän hypyn niistosta oli lähettä ihan sairaan ajoissa kirmaamaan!

Mä oon muutenkin nyt muutamissa videoissa kiinnittänyt paljon huomiota ton koira etenemiseen ja ponnistuksiin ym.. On itse hiukan vaikea olla ajoissa ja ns. askeleen edellä koiraa kokoajan, kun se menee estevälit tyyliin: laskeutuu, 1 laukka ja ponnistaa ja koirallehan pitäisi saada info tulevasta ENNEN kuin se ponnistaa... =) Elelen hektisiä aikoja! =)

Loppuun päästiin koittamaan rataa nollilla, mikä oli mun salainen toiveeni ajatellen näitä treenejä ylipäätään (ei juuri tällä radalla), koska emme ole varmaankaan ikinä Juhan radoilla nollia kokeilleet. En ainakaan muista! Ekalla yrittämällä tuli muurin jälkeen jaloille, mutta jatkettiin onnistuneesti loppuun.

Sen jälkeen otettiin se kohta erillään uusiksi ja oheessa siitä video. Niistosta ei voi enään juurikaan aiemmin liikkelle lähteä tai törmää koiraan, mutta tolleen sinne muurin jälkeiseen persjättöön kerkesi loistavasti!

Pieni huilisetti ja vielä yksi nollayritys...tästä(kään) ei kyllä asennetta puuttunut! =) Tämä oli parempi veto, vaikkakin Taijalle ominaisella tavalla löydän näistä paljon korjattavaa!

-koira ei saa infoja ajoissa (aiheuttaa mm. mäikäämistä / kääntymättömyyttä)
-mulla hurja korkeita käsiä
-kauhiaa käskytystä (rimojenkin päällä) jne jne...

Mutta älkäämme takertuko näihin vaan nauttikaamme ensimmäisestä radan selätyksestämme!! =D

Video!

Kepeillä kerettiin jossain vaiheesa kokeilla muutamia erilaisia vistejäkin ja jopa sellaista että tein keppien jälkeen tiukan persjätön, ja vieläpä onnistuneesti!

Samalla keikalla käytiin Ikeassa ja Puksulle oli pakko ostaa vähän jotain... =)
Kuin 2 marjaa! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti