lauantai 25. lokakuuta 2014

Kohellusta vol. 2! 24.10

Mulla oli torstaisten treenien jälkeen illalla fiilis, että pitäis jättää huomiset Timon treenit väliin ja tämä ei siis johtunut mistään ketutuksesta tai että olisi ollu paha mieli tms. Jostain vaan kumpusi tällainen etiäinen! =o

No, pe ilta kun koitti ja piti lähteä hallille mä oli ihan kuutamolla. Jotenki uninen ja löpsö, ehkä jo valmiiksi luovuttaneen oloinen. Timon rata tulee aina ennakkoon ja nyt en jaksanut siihenkään tutustua ennakkoon. Otin töitten jälkeen tirsat ja tuntu et siitä ei herännyt ollenkaan. Ja itseasissa töissäkin Teemu kysyi pariin otteeseen, että onko kiukku päivä - oonko pahalla päällä? =) Mielestäni en ollut! =)
Puoli kuudeksi hallille ja rataa aloin kännykästä opetella siinä klo 17.00 jälkeen. Alkuun tuntu että ei jää päähän, mutta kyllä se sinne lumpsahti! =)

Kävin tutustumisessa jossa oli yleisesti hyvin keskittymätön tunnelma kaikilla... Ja sit hetkeksi takas kotiin ottelemaan omaa vuoroa ja lähtemistä hallille lämppäämään koiraa jne...

Timon rata oli haastava! Vasta oman suorituksen jälkeen katsottuani hetken seuratoveri Minnan menoa jolla siis bc myös, tajusin kuinka hektinen Timon rata oli! Siinä ei ohjaaja saanut hetkenkään rauhaa - kokoaja joutu kauheesti tekemään.. viestimään koiralle!

Meillä setti meni odotusten mukaisesti eli päin **** ....
Koira mäikäsi ja tiputteli rimoja joista annoin tapani mukaan palautetta ja huomasin, että Timo ei tavastani pitänyt... Jäi ehkä myös sitten kalvamaan mua koko loppu treenin ajaksi... Mä kohelmsin oikein antaumuksella - lähin mukaan koiran menoon...

Harvoin luovutan, mutta tänään sitten loppujen lopuksi sen tein, kun koira toisti ja toisti värää tekmistä jo ihan harjoituksen ja radan lopussa ja mulla vaan kertakaikkiaan loppu mielenkiinto!

Päällimmäisenä treenistä jäi mieleen, että mitänhän toi Timo mahtaa ajatella! Kiva koulutettava toi Taija, vastaanotavainen ja ihanan lempeä koiralle... NOT!!  =( En tiiä, eikä pitäs aatella! Ollutta ja mennyttä - ei voi muuttaa!! Tapahtunut mikä tapahtunut! Ei voi kun ottaa opikseen! =)

Mahtu sinne rataan onnistumisiakin kait ja Timon kanssa keskuteltiin mm. hyppytekniikkatreeneistä johon sain uusia vinkkejä ja idoita. Harmi vaan kun tuolla hallissa niitä ei mahdu kokeilemaan. Mutta jos kelit pysyy lämpösenä täytyy ehkä piipahtaa kentällä!

Treenistä kun ajoin kotiin ja lähin kaikkien koirien kanssa kävelylle päätin, että huomenna meen aamusta treenaamaan vielä ko. rataa. Pakko saada paremmalle tolalle! Niinpä soitin Lauralle, että jätä treeni halliin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti