keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Simmu pipi! 15.10

Aamulla herätessämme huomasin hetken hereillä olen jälkeen, että Himo pitää oikeata silmä kiinni! Soitto ell.lle, mutta päivä täynnä. Onneksi pojilla on juuri tänään lekuri (Leevin kilpparikontrolli ja Hugolta verikokeita: sokerit, maksa jne..) ja saan ottaa Himonkin mukaan! Tuuria, sanoisinko! Kerrankin munkin kohdalla! =)

Sunnuntaina bongattiin Leivonmäen keikalla Hippiksen silmässä roska, mutta en tohtinut lähteä sitä härkkimään ja sörkkimään pois. Marko muisti tän ja kun katoin silmää, niin siellähän se pieni musta piste vielä on... Edelleenkään en sitä sörkkimään lähde - saavat tehdä sen sillä lekurissa!

Mul on itellä ollu silmäongelmia usein ja tiedän kuin veemäisen tuntusia ne on! Kokoajan räpyttää silmää ja tuntuu vaan enempi.

Ja sen vuoksi mähän hokasin - Pippandeeros ansaitsi Jankk:n kisoista sellaiset silmälaput, jotka voi laittaa yöksi, että saa pimeetä aikaiseksi...ihmisten siis. Naurettiin muuten kisoissa katketaksemme kun nähtiin ne! =) Niin nythän niille on käyttöä!  =DJumaleisson!
Kännykästä löyty kuva missä roska näkyy ihan älyttömän hyvin! Eilen aamulla otettu, kun tuli könyymään sylin... =) En ees siinä huomannu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti