lauantai 29. elokuuta 2015

Yllättävän "helppoa" 28.8

Illalla normi viikkotreenit! Juhankin rata oli saakutin haastava, ainakin yksi kohta 12-20! Kun näin piirroksen, ni ensivaikutelma oli plaah... =) kauheita linjoja ja vauhtia.


Mua närästi koko päivän ihan helvetisti ja olo olikin tosi löysä treenien alotuksessa ja siitäkös noottia sainkin..  Homma parani kummasti kun käskettiin "vähän" tsempaamaan!

Alussa tökkäsi jo ennen kolmosta kun en kerennyt sinne kunnolla! =o Seuraavalla jo huimasti paremmin, mutta 9 vastiksesta koira humahti putkeen.. Mä jäin pakalleni kökkimään. Tässkin parannus tuli kun vaan liikuin vastiksesta kohti keppejä. Jatko oli paras tehden keppien jälkeen persjätön ja työntämällä koira keinulta 12.sta. Ekalla ajatus oli liiaksi tuolla 16-17 kohdassa ja lähetin koiran kaukaa 13 taakse, joka onnistu kyllä hyvin, mutta näin kaukaa ko. hypylle tehty vastis ei vaikuttanut koiraan mitenkään, vaan haki 14 taakse! Täyty muuttaa ohjaus flipin omaisemmaksi ja käydä lähempänä 12.kin.. Mä oli ihan aatellut, että tosta kohdasta ei tule meillä mitään, mutta toisin kävi - jos ois kisoissa eteen tullut olis lapaset tippunu... =)  Mun omalla tyylillä tehtynä, puolivalssi 15 ja koko matka pakittaen homma pelas hyvin. Juhan mielestä vaan piti saada tiukemmaksi ja aikaa pois.. Halus, että kokeilen 15 perjättöä ja siitä 16 kääntämistä japanilaisella josta vielä puolivalssilla välistäveto 16-17. Sanoin että en kykene! Liikaa tekemistä mulle ja saatanan vaikeeta ajotuksellisesti! Kokeilin ja ketuxhan se meni! =) No sit hinkattiin muutamaan otteeseen mun tyylillä, lähinnä ajotusta 15 puolivalssia aikasemmaksi, jotta saatiin koira paremmalle linjalle kohti 16.

Sit olikin taas aika lähteä kokeilemaan rataa nollilla. Ja tehtiinhän me se! Jes! Ihmettelin itsekin ja Juhakin tokaisi, että me ollaa viimeaikoina ruvettu pääsemään näitä vaikeempia ratoja nollilla läpi. Kehitystä joo tämäkin, mutta olis ilo alkaa pääsemään niitä heti kättelyssä läpi! =D

Pienen huilin ja turinatovin jälkeen keksin vielä lähteä testaamaan väliä 12 - 18 ohjaten se niin, että liikun kokoajan etuperin. =) Eräs kurssilainen teki tälleen kohdan niin hienosti! En ois ikinä uskonut että onnistuu, mutta nyt kun koira oli tehnyt kohtaa jo useamman kerran, onnistuttiin hommassa jopa kolmesti! Juha kellottikin kohdan ja aika meni alle 7 sekunnin, kun sen ollessa mun tyylillä ohjaten parhaimmillaan vissiin 7,07 tai 7,10s.

Jälleen kiva treeni kun on aikaa tehdä rauhassa ja testailla juttuja yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti