keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ot-reenilöt 18.8


Tollassen radan ruukasin tehdä.. koostetta viikonlopun kisaradoista, mistä jäi vähän hampaan koloon. =)

Meillä loppu kontista esteet kesken, jotenka hiukan sovellettuna tuo rakennettiin. 1 hyppy oli muuri ja 7 hyppy oli rengas, 16/29 hyppyä ei ollut ollenkaan vaan oli sama kuin 15/20 hyppy, eli sen verran alempana oli puomin viereiset hypyt, että oli mahdollinen tälleen. =)

Osissa tein rataa alkuun ja siksi, että katkesi aina virheeseen. Ekalla 8 rima alas - ei kontaktia koiraan. Ei sais olla näin herkkää! Tokalla kepeille 10, 2 väliin sisään - ärähin! Sit katkes hypylle 24, kun oma linja kusi ja otti hypyn editse. Puomillekin katkes, kun jäi taas vinoon alastulossa, tätä sitten palkan kanssa vahvisteltiin.... Tämä pitää taas ottaa vahvistuslistalle!!!! Ja siis kertaakaan en alusta lähtenyt ottamaan vaan jatkoin jostain kohden!

Paljon mahtu hyvää sinne tänne väliin! Ja fiilis oli hyvä. Siksi en nollilla lähtenyt enään lainkaan rataa yrittämäänkään, kun oma jaksaminen olis saattanut pilata kaiken - oli kuuma päivä!

Keppejäkin treenattiin ihan hasardisti välissä ja lopussa, monelaista sisään menoa sieltä täältä esteiltä ja itekään tiennyt miten eli laisin suunnitteemattomasti mentiin. Näin koira joutuu todella hakemaan kepit ja keskittymään - ohjausapua ei tipu! =)

Olin kontin edessä koiran kanssa kyykyssä juottamassa sitä, kun oltiin siis jo periaatteessa lopetettu, ni aloin suputtaa sille, että missä kepit. =) Niin vaan lähti kipittämään täysiä avokulmaan, jyrkkään sellaiseen ja vieläpä oikein sisään. Teki tämän muutaman kerran! =) Voi toden teolla sanoa "että kyllä se kotona osaa!" =D

Mä aattelin että ton radan treenaaminen tulee olemaan yhtä helvettiä kun on  niin kääntävä rata, mutta toisin kävi. Oli kivaa!!

Kaikkea ei kuvattu, mutta tässä jotain..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti