tiistai 25. elokuuta 2015

Piirinmestaruudet 2015, 23.8

Tänään kisattiin Nummelassa piirinmestaruuksissa. Minna K.n kanssa lähettiin mielestämme hyvissä ajoin liikenteeseen ja olin laskenut, että klo 11 mennessä kun ollaan siellä, niin on aikaa ihan rauhassa lämpätä jne..
No, kiire tuli kuitenkin. Lämppäys jäi todella pieneksi ja itellä lentämistä minien joukkueradan tutustumisesta maksien ekan radan tutustumiseen. Tai ne kuulutti sinne, mutta sit seistiin ja ooteltiin siinä hitonmoisessa helteessä about 15 min hupia!
Mä olin alun perin minijoukkueen eka koirakko, mutta kun aikikset saatiin Terhi muutti mut ankkuriksi. Hyvä niin, koska muuten Himo ja Into olis pitäny olla radalla saman aikaan. =) Tosin en nytkään kerennyt käydä Himon suorituksen jälkeen kuin hakemassa Inton autosta (pitkältä) ja sit pitikin jo heti kenttäalueelle päästyä mennä sen kanssa radalle. Into teki hyvin töitä ja oli kiva mennä sen kanssa. Muistin jopa radan vaikka oli tutustunut kahteen rataa ja ne piti pitää päässä yhtä aikaa. =)
Intolle kuitenkin kepeille sisäänmentäessä rytmirikko ja jouduttiin ottaa kepit alusta uusiksi, eli tulos 5. Joukkueen muut oli vissiin hyllyttäneet. Minijoukkueen kanssa en kerennyt pitää yhtä yhtään!

Himon eka rata oli hyvä nolla meiltä! Yksi käännös meni sairaan pitkäksi ja yhestä putkesta käänty väärään suuntaan. Aika riitti 4 sijaan (68)… Kiva oli saada positiivista kommenttia radan jälkeen  ”oli todella upea rata! Tuli ihan kylmät väreet katsoessa! ”  Kiitos!!!

Toka rata hyppäri jossa tuli oikeestaan virheet mitä ajattelinkin että voi käydä. Kepeille väärin sisään, kun latas tyystin jaakotuksesta läpi ja ajautu näin väärälle linjalle. Ja sit kun oli virhe alla valitsin siellä jatkossa ohjauksen mitä en olis tehnyt jos ei virhettä olis ollut. Ja siinäkin kävi juuri niin kuin oli aatellut käyvä – syy miksi eväsin ohjauksen. =) Kivaa kun osittain jo tuntee tuota koirulia!
Tuolle radalle mentäessä eräs agilityssä arvostettu / tunnettu mieshenkilö vaan puuttui minun keskittymiseeni ja ilmeeseeni juuri,  kun oli kävelemässä starttiin! Ja mun keskittymiskuplani puhkesi tyystiin! = koira on niskan päällä!
Näpäyttipä vain aika arkaan paikkaan! =( Tiiän, että keskityn kovin ja saatan olla ärtsyn näköinen ( ei tarkoita ettenkö nauttisi joka sekunnista Himon kanssa aksatessa!!!!!) - mielestäni vain tarviin sitä, jotta oon tarkka ja tämä puolestaan johtaa negatiiviseen asiaan eli aika moiseen agressiion. Mistä en ole ylpeä ja tiedän että ei ehkä sovi Himolle. Mutta onko oikea paikka ottaa asiaa esille juuri toisen kävellessä lähtöpisteeseen?! Tästä toki haluaisin päästä räyhäohjaamisesta eroon, mutta ei oo helppoa.! Musta ei vaan saa sellaista zen-ohjaajaa! =( Varsinkaan tuolla kisoissa… Kyseinen henkilö siis heitti ,että ”keskity vähän lisää, laita silmiä vähän enemmän kurttuun… hymyä huulille” Mulla tuli sellainen väkinäinen hymy ja hän tokaisi vielä perään ”kunpa olisi vielä aito” ja aito hymy tuli… ”nyt on parempi”.  En syytä, että ko. henkilön takia rata meni miten meni, mutta ei se ainakaan auttanut! Ei kellekään heitellä mitään, juuri kun on starttiin kävelemässä – on jo kentän puolella. Korkeintaan huudetaan tsemppiä!

Päivän vika rata oli sitten maksien joukkuerata. Alko olees takki tyhjä ja kun kerkes vituttaakin välillä… Ne meni samalla kaavalla kuin minit. Eka 1 koirakot, sit 2 koirakot jne..
Laura alotti Toukolla ja hyllytti, Minna tokana Usvalla ja teki nollan.. meijänkin oli nolla tehtävä! Ja lähellä oli että ei hyllyx menny, mutta saatiin tikistettyä nolla! =) Kauheella agrella ja huutamisella =(!  Sit siirrettiin paineet Lauralle ja Kostille =) Pakkonolla ja voitto himaan!! =) Ja senhän ne teki! Mäntsälän koirakerholla oli tosi hyvä päivä! 


Laura oli Toukolla PiirM-1, Kostilla PiirM-2 ja Minna Usvalla PiirM-3. Huikeeta!! Joukkueemme oli PiirM-1!  Anne Savioja tuomaroi joukkueradan ja kiitteli meitä sekä kehui! Olimme vissiin ainut nollan tehnyt joukkue koko päivänä. Medeissä ei kait päästy edes palkitsemaan joukkueita! Ei se niin vaikea rata ollut!
Medeissä Mia ja Natso olivat PiirM-2!! Hyvä Mänts!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti