lauantai 22. elokuuta 2015

Ihanasti aikaa! 21.8

Tykkään kun on kunnolla aikaa treenata ja ei jää tunnetta, että jokin asia olisi jäänyt kesken. Hyvät treenilöt taas tänään! Tälleen treenimotivaatiokin kasvaa.. =)


Radassa selkeesti vaikeinta oli meille alku! Mä tein ekalla (ja olin aatellut että toimisikin) kolmoselle rytmityksen ja tällä sain koiran puomista ohi siis A.n puolelta. Täh? Olin ihan varma, että jos jotain tapahtuu niin lentää hypylle 24. No, yritin vielä kaksi tai kolme kertaa samalla ohjaukselle ja sit alko lentämään sinne hypylle.. piti ottaa Juhan kehotuksesta vastis 3 käyttöön ja johan rupes pelittää. Kontakteilla himmasi taas vedätystilanteessa, VITTU! En tiedä mistä tää on nyt tullu?!! Laitoin sit seuraaville toistoille valmista palkkaa - tää niin täytyy työstää pois! Mä vihaan!!!!!  5 tein valssin.

Seuraavaksi vaikeinta oli 8 - 10 väli. Himo lataa niiiiin pitkälle suorasta putkesta! Parhaiten homma toimi Juhan neuvoilla mennä 7 putkella niin pitkälle kuin mahd. ja tehdä sieltä putkijarru. Himon putkijarrut vaan on mitä on, että järin suurta vaikutusta tällä ei asiaan saatu. Mutta ihan treenin lopuksi otin putkella muutaman jarrumuistutuksen ja ekan mentyä ihan reisille alkoi homma parantua.

Ekalla kerralla ollessa esteellä 22 oma maltti puuttu ja sain koira siitä ohi peräni putkeen 23. Kun lähin hommaa tekemään jo Juhatyyppisesti eli päälle juosten estelle 24. =)
Se oli oikeesti täysin mahdollinen Himollakin  ja  täysyin maltillisesti ohjaamalla este nro 22. =)

Loppuun rata nollilla läpi! Ja muutama toisto puomila palkaten!

Kepit vedin Knuutti-leikkauksella tänään ja ei virhettä kertaakaan! Ei sis. meinoissa tai ulostuloissa vaikka jättäydyin todella taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti