torstai 13. elokuuta 2015

Iloinen virheestä! 12.8

Oli ajatuksissa, että keskiviikkona voisin treenata, mutta en mitään muutaman esteen piiperrystä. Ajatustasolle homma sitten tupsahtikin jäämäänkin, kun pohdin että en kuitenkaan saa ketään kaveriksi.. niin olkoon.. ja muutenkin ollu vaan mieli maassa. No, ti illalla tulikin Minna K:lta kuin tilauksesta treenikutsu ja juuri keskiviikolle! Jes, ei tarvinnu kauaa miettiä et meenkö. Heti töitten jälkeen kentälle ja ratatreeniä...

Mulla oli jo listalla kaksi rataa mitä oon halunnut treenata ja laitoin molemmat Minnalle - hän valitsi treeniin tuon..


Lopputulema oli, että tein likaa ja aikaa paskaa settiä vedettiin, josta paha mieli...
Mutta yksi asia on mistä olen äärimmäisen iloinen. Koira teki kepeillä virheen jättämällä ne kesken kun tein siihen tiukkaa päällejuoksua ja mä sain sen niin verekseltään kiinni hommasta & pääsin huomauttamaan asiasta. Jes! Kisoissa kun noita virheitä on nyt sis. menoissa tullut ja ulostuloissakin, mutta et sä sillä pysty asiasta sillä lailla huomattamaan. Nyt sai kyllä kunnon paluatteen. Eipä toistanut virhettä enään!

Ja nyt ratapiirrosta katsoessani, se ei meillä kyllä ollu läheskään piirroksen mukainen. =) varsinkin väli 9 - 14. Minna oli lähes kasannut sen valmiiksi kun paikalle menin, ja jo kasatusta on vaikea alkaa muokkaamaan oikeanlaista - varsinkaan kännykän ruudulta kuvaa tihrustaen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti